Doska pre AT89C52/51 a ADUC 812

Y

yeazas

Guest
Ahoj, chcel by som sa opýtať, či niekto z vás mi môže pomôcť. Robím môj posledný projekt v návrhu a stavbe doska pre AT89C52 / AT89C51 a ADuC812. Takže tam, kde môžem dostať nejakú schémy referencie a jednoduché rady pre môj projekt?

"Analog Devices ADuC812 je 8051 založený regulátor s 8-kanálový skutočné 12-bit ADC, Dual 12-bit DAC je, on-chip DMA radič, 32 I / O liniek, 3 časovače / čítače, WDT, SPI, UART, 9 Zdroje prerušenie / 2 úrovne priorít, 8K Flash EEPROM pamäte programu, 640 Bytes Data Flash EEPROM, 256 bytov na čipe RAM, RAM bankovníctva až 16 Bytes externé adresový priestor, UART, SPI, I2C, hnedá sa objaviť. " A teraz, čo je ďalší AT89C51 / 2 mikrokontrolér tam robil? S pozdravom, IanP

Myslím, že UC je trochu komplikované. Prečo sa nechcete znovu jednoduchšie, ako 80c51 rodiny Philipa. : | ------------------------------------------------ -------------------- Mikrokontrolér Programovanie: http://mcu-programming.blogspot.com UC - správy, zdroje a konzultácie

Vlastne som sa navrhnúť dve dosky pomocou týchto dvoch microcontrolller, ADuC812 a AT89C52/51. To je skutočne na môj posledný projekt (tézy):)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back