DOS -> USB -> mikrokontroléru

H

Help

Guest
Ahoj, prosím, niekto môže sprievodca ma pomocou DOS (BIOS), aby prepojenie s mojou UC cez USB? Ja používam AT89C52 mikrokontroléru. Je to len jednoduchý testovací aplikácie pre zapnutie / vypnutie LED ovládanie programu DOS, ale je pomocou USB rozhrania. Chcel by som napísať C / C + + program ovládať. Je možné to urobiť? Ďakujem.

Mal som rovnaký úlohu pred niekoľkými mesiacmi - nikdy nedokončil ju. Môžem zdieľať tieto: Máte allready program DOS, a to poslať cez USB - to znamená, že môžete ovládať cez USB DOS alebo môžete použiť pre ovládanie Windows port? Na druhej strane, môžete si CNA výstup USB, zmeňte ju na RS232 - zaškrtnite toto: www.ortodoxism.ro / Technické listy / SGSThomsonMicroelectronics / mXytxzy.pdf - potom viete, že rutina pre zjednotenú komunikáciu. Nemám žiadny softvér ani rutina, ale myslím si, že môžete ľahko nájsť niečo, keď Google! D.

Jedným z ďalších možností je vytvoriť USB-to-RS-232 Most na CP2102 (≈ U $ 5) .. Tu je jeho list: vrátane COMxx a USBxx ovládače (WIN pre istotu, DOS? -?) .. Pre začiatok, nebojte sa o nasledujúce kontrolné kolíky: pozastaviť, zastaviť \\, RTS, CTS, DTR, DSR, RI a DOD .. Pripojte TxD a RxD priamo 89S52 a .. môžete vyraziť .. S pozdravom, IanP

Ahoj, dkace
môžem zdieľať tieto: Máte allready program DOS, a to poslať cez USB - to znamená, že môžete ovládať cez USB DOS alebo použiť pre ovládanie Windows port?
Prepáčte, nemám program ešte DOS. Takže, skúste hľadať. Ale nie som si istý, DOS / DIOS je beh USB nie! Mali ste to zažil?
Nemám žiadny softvér ani rutina, ale myslím si, že môžete ľahko nájsť niečo, keď Google!
môžem vedieť, aký softvér / bežné nemáte? Ďakujem za vaše dobré informácie. Snažím sa hľadať Google tiež nádej získať nejaké informácie a zdroje ... IanP To IC je lacné a jednoduché použitie ... Veľmi vám ďakujem za váš lekár. Pokúsim sa to. Dúfam, že si robím malú aplikáciu pre testovanie DOS.

Pomoc, ako som vám hovoril som si nevytvorili takú žiadosť. Trochu som sa ale hľadať. Môžem odporučiť nasledovné: - Výstup zo RS232 z PC DOS. - Aby RS232 na USB aplikácie (to je jednoduché). - Vytvorenie reverce aplikácie na strane druhej. Vstup RS232 do zjednotenej komunikácie a Wright zdrojový kód pre zvyšok aplikácie. Myslím, že to tak budete demonštrovať plnú vedomostí RS232-USB-RS232 konverzie s hardvérom a programovanie v rovnakom čase. D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back