[Dopyt] výučba, poznámky o hluku anlysis základných MOS zosilňovačov

R

raduga_in

Guest
Vážení, môžete prosím, pomôž mi dostať nejaký jednoduchý tutorial / poznámky na tému hluku analýzy týchto niekoľko základných MOS zosilňovače konštrukcia 1. Spoločné Gate 2. Zdroj Nasledovník 3. 4 spoločnej zdroje. Spoločného zdroja sa zvrhol zdrojom odpor 5. Cascode zosilňovač Skúšal som to z knihy Razavi a Backer kniha. Našiel som Baker je jeden celkom jednoduchá, ale vyčerpávajúci rozbor tam nebol vo všetkých týchto zosilňovačov. Takže, ak máte nejaké ďalšie tutorial / poznámky na túto tému prosím, postúpi ju .. TIA pozdravom Raduga

[Quote = raduga_in] Vážení, môžete prosím, pomôž mi dostať nejaký jednoduchý tutorial / poznámky na tému hluku analýzy týchto niekoľko základných MOS zosilňovače konštrukcia 1. Spoločné Gate 2. Zdroj Nasledovník 3. 4 spoločnej zdroje. Spoločného zdroja sa zvrhol zdrojom odpor 5. Cascode zosilňovač Skúšal som to z knihy Razavi a Backer kniha. Našiel som Baker je jeden celkom jednoduchá, ale vyčerpávajúci rozbor tam nebol vo všetkých týchto zosilňovačov. Takže, ak máte nejaké ďalšie tutorial / poznámky na túto tému prosím, postúpi ju .. TIA pozdravom Raduga [/quote] Ahoj Raduga, spomínam si, že nosia analysises vyššie ckts sú uvedené v knihe Razavi je. Ak nie, on tiež dával niekoľko jednoduchých príkladov, ktoré sú tiež blízko na to, čo budete potrebovať. šťastie jeff

Ahoj Jeff, Razavi metóda nebola presvedčená, že môj, že rovnako ako metóda pekárne. Preto som v potrebe nejaké iné dobré referencie pre tento jeden. Ak máte akékoľvek ďalšie, prosím dajte mi vedieť. Ďakujeme a zdravíme Raduga

Vážení, bude Vaša pomoc je vysoko appriciated! Ďakujeme a zdravíme Raduga

[Quote = raduga_in] Hi Jeff, Razavi metóda nebola presvedčená, že môj, že rovnako ako metóda pekárne. Preto som v potrebe nejaké iné dobré referencie pre tento jeden. Ak máte akékoľvek ďalšie, prosím dajte mi vedieť. Ďakujeme a zdravíme Raduga [/quote] Ahoj, čo myslíte? Myslím, že môžete poslať úvahy o dve metódy, ktoré dali. Týmto spôsobom sme všetci na palube môže mať horúcu diskusiu. jeff

Analógové design Essentials - Willy sansen kapitola-4

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back