Dopyt UHF tag antény

G

guillaumechen

Guest
Ahoj, ja som sa navrhnúť tag UHF anténa so spojkou induktívne. Pre UHF pásmo, prevádzkový rozsah frekvencia je 914MHz od 908MHz ~. Avšak z môjho výsledku simulácie návrate straty - frekvencia, som zistil, že sa minimálne bod útlm bol posunutý doľava (okolo 820MHz). Ako môžem zlepšiť môj návrh, aby bolo možné celý krivka útlm znovu umiestnený vo vnútri pásma UHF? Prosím, pomôžte mi ~ Díky moc. S pozdravom, Guillaume

Ahoj MKO, ďakujeme za váš návrh. Mal som robil zlepšenie po úprave rozmer patch. Avšak, schéma návrat strata mala nežiaduce vrcholu na RHS frekvencie. Čo mám robiť, na odstránenie tohto vrcholu? S pozdravom, Guillaume

Zaujímalo by ma, ako sa dostať pozitívne dB útlm. Je vaša anténa vyrábať energiu? Nie som oboznámený s HFSS, ale niečo, čo sa zdá byť zle vo vašom nastavení simulácie.

Nastavenie antény My tag: Substrát: 40 (X) x 50 (Y) x 1,6 (Z) mm, FR4_epoxy (anténa je umiestnená v strede vákuovej box)-vákuové balenie: 80 (X) x 80 (Y) x 50 (Z) mm, vákuové LumpPort: 16 + j380 {pretože má čip impedancia je 16 - j380 (! čip nemožno meniť)} (Všetky ostatné sa prosím pozrite na prílohy ~) Prosím pomôžte ~ ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back