Doprednej Sigma-delta modulátor problém

C

caosl

Guest
Ahoj, všetko, čo som bol simulovaný dve sekundy-objednávať doprednej sigma delta modulátor v poslednej dobe. vzoru v sdm_ff.jpg, spektrum je uvedené v fft_sdm_ff.jpg, výsledok je správny. Keď pridám vstupným signálom doprednou cestu k kvantizer uvedené v sdm_ffxin.jpg, môže to viesť nezobrazuje druhého poriadku šumom účinok. Ale táto štruktúra môže zvyčajne byť videný v dokumentoch alebo iných situáciách. Ale prečo Výsledkom je tak nezmyselne? Všetky pripomienky sú vítané. Vďaka vopred.

Prenosu sa zmení pri pridávaní doprednej cesty. Kde ste sa k architektúre?

Jo, STF zmenil na 1, spektrum čiastka zahŕňať vstupného signálu amplitúdy dobre, ale NVF nemení, pretože kvantizační šum slučka je rovnaká. Výstup dvoch integrátorov "hojdačka boli veľmi malé.

Po feedforward Okrem toho by koeficienty meradle, integrátori spracovanie kvantizačního šumu len. Bupesh

Naozaj integrátori spracovanie kvantizační šum jediný, ale jediný rozdiel medzi dvoma modelmi, či je vstupný signál zúčastniť doprednej dodal. Po pridaní vstupného signálu feedforward je STF zmenený na 1, ale spätnoväzobný slučka, ktorá sa zaoberá kvantizačního šumu sa nemení, takže NVF je rovnaká medzi dvoma modelmi správania. Vstupný signál je amplitúda sa nezmení z dvoch spektra postavu, ale šumu sa hore.

Ok to je Silva architektúry (Silva-Temes). STF s doprednou je 1. Ale NVF s coefficeints v skutočnosti nie je (1-z ^ -1) ^ 2. Snažil som sa pôvodné Silva architektúry, a ja som stále rovnaký SNR s doprednou aj bez neho. Vedeli ste plot NVF vo vašom prípade? Bupesh

V skutočnosti STF je vždy 1, ak je vstup pridaný do feedfoward v koeficientu. Pre Integrator švihu, musí sa koeficient upravený, a to je so zmenou pozície Poliakov a nie (1-1 / Z) ^ 2. V architektúre Silvu, integrátor zosilnenie je 1, to je trochu veľká, je potrebné urobiť nejaké scaledown.

caosl som si simulovaný delta-sigma modulátora s koeficientom hodnoty, ktoré ukázali, že nie som dostať zhoršenie SNR ktoré ste spomenul. Ale myslím, že to, čo je ešte dôležitejšie, je na výstupe prúdu z prvej integrátora, je železnica na železnici. Ako na feedforward architektúru, vaše integrátori spracovanie kvantizačního šumu len, ale jediný kúsok kvantizerem vaše kvantizačního šumu je tiež železničnej dopravy na železnici, a to je objavovať na výstupe prvého integrátor. Myslím, že pomocou jediného bitu kvantizer nemusí byť múdre robiť. Bupesh

Ahoj, Bupesh Či už simulované s multi-bit kvantizer? Čo mätúce ma to, že dôvod, prečo to funguje, keď sa vstupný signál feedforward cestu off? Myslím, že ďalšia cesta nemá vplyv na NVF vôbec. Mohli by ste mi poslať vašej MATLAB. Ma. MDL súbory? Ďakujem mnohokrát. Získate železničnej hojdať výkon železničnej prvý integrátora? a ja si približne -0,1 ~ 0.1, vstupné rozsah je 0,8, kvantizácia je výstup -1 ~ +1.

Caosl som pripojenie na zips. Ma. MDL súbory, verzia MATLAB 7.0.

Ahoj, bupesh, aj simulované Silva 2'th objednávky DSM, ktorú ste zadali vo fóre, ale som koeficientom podľa papierových širokopásmové nízkym skreslením delta-sigma ADC topológie, J. Silva U. Moon, J. Steensgaard " Otázkou je, som zistil, že integrátor výstupný signál obsahuje spektrum, mohol by ste vedieť, čo sa stalo zle?

Ahoj Casole, myslím, že hlavným dôvodom je vy satuate kvantizer a slučka nemôže pracovať správne. BTW, koeficientov pre loop filter nie je rozumné. Ako môžete získať paramters?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back