B
bdmsoft
Guest
Ahoj chcem navrhnúť obvod pre follwing spec ... môže mi niekto prejsť riešenie ..? Je to zaujímavé funkcie k dispozícii na väčšine luxusné a super luxusné autá, ako Benz, Lexus, BMW, atď. V podstate to, čo to odložiť kabíny svetlo o 5-10 sekúnd po zatvorení dverí. Svetlo sa potom zmizne off pomaly vypnuté. Aj keď je užitočné v jeho účelu tohto okruhu dodáva luxusný dojem na vaše auto. Ďalšou výhodou stmievače svetla Dome je to, že na rozdiel od nastavenej oneskorenie u väčšiny luxusných modelov, teraz majú možnosť nastaviť oneskorenie a rýchlosť stmievania, aby vyhovovalo vašim požiadavkám. - Buddha - [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 50 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, snažil som sa tento obvod, funguje to dobre, ale pre mňa tam sú 2 otázky, ktoré, 1. Je určený pre + VO (pozitívne) pozemné modely. Ale moje auto je-VE (negatívne) krajiny jeden. 2. 2N3055 vždy kúrenie, aj všetky dvere v zavretom stave (som skontroloval pomocou 4 prepínačov - pretože som cant fit to do auta), to môže spôsobiť moje batériová ísť mŕtvy v niekoľkých dňoch. Môže niekto prosím, vyššie uvedenú adresu dve otázky, a podajte mi dobrý dizajn. Pretože nemám moc predstavu o návrhu Elektronické obvody, myslím, že všetko mi môže pomôcť. - Thankx vopred - Buddha - zo Srí Lanky