domácej automatizácie pomocou ZigBee

S

saleha faisal

Guest
Môj posledný rok projektu je domáce automatizácie pomocou ZigBee (cc2430 ZDK). V tomto smere chcem patrí osvetlenie, regulácia teploty a bezpečnostnej kontrole features.We študoval veľa o ZigBee a tiež prešiel výskumné práce o mne zigbee.Tell od miesta, kde by som mal start.I nutné kompletné poradenstvo v tejto regard.Also Povedz mi niečo o čidlá v nej, ktoré sú ľahko dostupné v pakistan.I musieť dokončiť tento projekt za 2,5 mesiacov moje ďalšie dva chlapi [/b]

Hľadanie riešenia ZigBee Microchip. majú klasický PICDEM Z doska kompatibilný s dcérou ZigBee karty. Jej veľmi dobré začať.

Vzhľadom k tomu, že používate CC2430 od TI, choďte na fórum, http://www.soudez.be Urobil som toto fórum, pretože tí nemusia mať. Som tiež pomocou CC2430/31DK a EB Bye,

Už som vyvinul aplikáciu pre C2430 DK. Najskôr by ste mali kúpiť Development Kit. Druhá vec je vidieť, ako sa majú naprogramovať to. Napokon, upraviť ich kód, nie je re písať celú vec a využívať ich funkcie. To by nemalo byť tak ťažké. Na zdravie

sme použili kit a taktiež naprogramovať jeho rôznych častí, ako je LED, LCD etc.We tiež začali ako koordinátor a ostatné ako riadené koncové zariadenia ... chceme vedieť, čo robiť ďalej

Chceme vedieť, čo robiť ďalej
Čo robiť ďalej?? Existuje mnoho vecí robiť. Naučte profil aplikácie, klaster, deskriptor zariadenia, vlastnosti a príkazy, to je Nadácia pre ZigBee. Dozviete sa, čo je záväzné, potom záväzné tabuľky na koordinátora? alebo routery? alebo koncových zariadení? A čo fiability Ak koordinátor zlyhá? A tak ďalej ... Olivier

Hi ya. Im v súčasnosti vedie projekt, automatické posuvné dvere, systém ovládania Zigbee smartRf04 kit, cc2430. Potrebujem nejaký návod, ako ísť na to, prosím

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back