Dokumenty o fyzike uhlíka Nanotube

H

hn1

Guest
Môže ktorýkoľvek subjekt odporučiť dobrý zdroj na CNT fyziky

Ak viete o tom nič: www. google.com a dostanete obrovské množstvo odpovedí a stránky so všetkými druhmi pohľad na fyziku Uhlíkové nanotrubičky a vlastnosti, atď Inak som mal nejaké rokovania s KN, asi pred rokom, ale to bolo len ľahké čítanie oproti tomu, čo môže potrebovať ... Skúste Googling a myslím, že môžete nájsť lepšie referencie ... Je to úplne nová technológia, ale ...

[Quote = HN1] Môže každý subjekt odporučiť dobrý zdroj na CNT fyziky [/quote] Titulok: nanotubes porozumenie Carbon: od základov až po aplikácie Autor: A. Loiseau, P. Launois, P. Petit, S. Roche, J. - P. SALVETAT Vydavateľ: Springer ISBN: 3540269223 Copyright: 2006 Popis knihy Tento objem predstavuje základy vedy uhlíkové nanotrubice, vrátane najnovšieho vývoja a perspektív pre technické aplikácie. Každá kapitola začína kurz Úvod do príslušnej interdisciplinárnej témy z fyziky, chémie a vedy o materiáloch. Tieto prehľady základných prípravu nasleduje podrobné prezentácie konkrétnych otázok. Tá patrí: polymorfizmus uhlíka a mikroštruktúry jeho fázy, metódy syntézy mechanizmov a rastu, štrukturálne analýza pod elektrónovým mikroskopom, Spektroskopické metódy, elektrónová štruktúra, dopravy, mechanické a povrchové vlastnosti nanorúrok a kompozitov. Všetci čitatelia, či už študenti alebo skúsení výskumní pracovníci, príde oceniť, ako sa pokrok vo vede Nanotube úzko súvisí s pokrokom v experimentálnej a výpočtovej nástroje. http://rapidshare.com/files/3677768/3540269223_Understanding_Carbon_Nanotubes.pdf

Vlastne som ktore zajima prepojiť použitia kovových uhlíkových nanotrubice. Môže niekto predstaviť mňa dobrý zdroj na tom Vaša pomoc je naozaj ocenia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back