Dokumenty o dizajne LDO

Q

quaternion

Guest
Som nováčik v dizajne LDO, môj maturitný projekt na čipov LDO pre nízku priame moduláciu vysielač FM. Chcem zlepšiť svoje znalosti v dizajne LDO. mám ph D. Tézy o Rincon, Mora a jeho IEEE papiera v "Aktuálne účinnosť spaľovania, nízke napätie, nízke vypadnúť regulačných orgánov". Tiež mám viac starších článkov. Sotva som našiel všetky nové papiera alebo knihy. Chcem si poradiť od miesta, kde je možné študovať predmet. Každá pomoc je vítaná.

Ja taky, môže u pošlite mi ph D. Tézy o Rincon, Mora a jeho IEEE papiera v "Aktuálne účinnosť spaľovania, nízke napätie, nízke vypadnúť regulačných orgánov". Vďaka, poďme spoločne. Môj mail addresss: babbage.song @ gmail.com

Môže byť Nie som dostatočne jasná. Ako doktor Rincon Mora povedal jeho papiera "na konci, ale voľba obvodu topológie a konfigurácie závisí na konkrétnej aplikácii a výrobné technológie." ==> Tak to je dôvod, pre ktorý potrebujem novšie materiál v dizajne LDO (práce publikoval Dr Rincon je založený na 2μm MOSIS technológiu, ktorá bola vykonaná okolo roku 1996, okrem používaných techník je všeobecne teda nie aplikácie špecifické) Isté je, že iné techniky bol vyvinutý pre tieto technológie. Konštrukcia, že budem robiť, je v 0,13 um technológia, a tak určite existujú nejaké rozdiely v trendoch. Babbage na môj mail quaternion0@gmail.com (myslím, že vyslanie tu môžu byť užitočné zo strany umožňuje verejnej prospešnosti, a na druhej strane, ak sa mýlime v niečo, čo môžeme nájsť niekoho kto by správne pre nás)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back