Dobrý deň, čo je lepšie NMOS alebo PMOS alebo COMS ...

V

viga_recc

Guest
Dobrý deň, priatelia, poďme hovoriť o tom, čo je lepšie buď "NMOS" alebo "PMOS" alebo "CMOS", .. prečo a ako .. vo všetkých aspektoch otáčky n výhody ... To bude veľmi užitočné pre všetkých ...

Ahoj, ja si myslím, že budúcnosť v elektronickom priemysle sa deje CMOS, pretože to je najlepšie zo všetkých hľadísk ... hustota, energia, hluk.

niektoré z bodov, ktoré ma napadá: 1. NMOS môže vyvolať silnú 0, ale len slabé 1 (naopak pre PMOS). CMOS môže vyvolať silné 1 a silný 0, tj výstupné odchýlky od železničnej do-rail. 2. Statické stratový výkon v NMOS bol problém, bol CMOS prednosť NMOS pretože toto. 3. má oveľa lepšiu mobilitu dopravcovi v porovnaní s PMOS, ale nie tak vysoké ako NMOS (mal by byť samozrejmé). 4. vysoké marže hluku a odolnosť v porovnaní s inými technológiami opravte ma, či som sa niekde stala chyba

oblasti, kde NMOS skóre cez CMOS je integrácia ... NMOS má najvyššiu hustotu zo všetkých logické rodiny ... a samozrejme prednostné Ove PMOS mobility dôvodov, ako je uvedené vyššie ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back