G
gbaerf
Guest
Ahoj, chcel by som sa podeliť, čo súvisí s DO-254, ako na môj nápad a Sáru som sa dozvedel, že toto je štandard, podľa ktorého žiadny nástroj, dostane jeho potvrdenie, že jeho výsledky sú účinné a presné ... Takže každý nástroj má prejsť koryto štandardy stanovené DO - 254 .. Naozaj potrebujem nejaké ďalšie informácie o tomto DO - 254 ..... Prosím, pripomienky a že to, čo kedy som napísal vyššie, je správne, alebo nie ... Ďalej som pridá roztok mena "DO - 254 Compliance riešenie", ktorá je jedným z unikátnych riešení availble teraz cítim dní v FPGA na toku. V tomto po overení vo forme softvéru vlny sú uložené, a potom čo simuláciu návrhu sa vykonáva v hardvéri pomocou rovnakej skúšobnej stolici a výsledky sú potom v porovnaní .... Unikátne riešenie od Aldec sa tiež pridal v poslednej etape .... Prosíme pozrite sa na priložený PDF ... V závere po dvoch bodoch je možné diskutovať vážne tu:. 1) čo môže byť nutnosť a použiteľnosť druhu riešení uvedených v PDF? . 2) Čo je to DO - 254 S pozdravom, gbaerf