dlhodobé chvenie z fázového šumu SpectreRF je?

S

savithru

Guest
Ahoj všetkým, čo je spôsob merania / simulácia dlhodobé vibrácie pre VCO / PLL. Verím, že Eyediagram od prechodových javov je veľmi zlý nápad, ako Kolísanie hodnoty. Je to modelovanie je jedinou možnosťou, ktorá zostáva, aby sme vedeli, jitter PLL / VCO? Je to fáza hluk simulácie spectreRF môžu byť použité na meranie dlhodobé kolísanie. V priamom sprisahania možnosť simulácie fázový šum, čo je to, že k stojí. Má voľba k = 3000 - 4000 nám dáva lonng termín vibrácie? láskavo odpovedať. SavithRu

existuje vzťah medzi jitter a fázový šum, myslím, že nejaký článok o tom hovoril v harjimiri.

Vážení dingjingfeng Díky moc za odpoveď. Samozrejme .. Súhlasím, že existuje vzťah. Môžeme integrovať fázový šum krivky (cez záujem o hluku skupina), aby si jitter. Ale ja chcem vedieť, že kolísanie sme sa sem dostali, je, aký typ. Myslím, že je cyklus Cyklus Jitter. Môžeme dostať "dlhodobé jitter" od krivky? Vďaka a ide SavithRu [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 14 min: [/color] [/size] Môže každý subjekt Pridať knihu do Hajimiri bude IOF veľkým prínosom od Vás ...

Zmiešaný poradný výbor = odmocnina z 2 cyklov * JP, K dlhodobé kolísanie = odmocnina z K * jp

Vážení bigpop, díky moc za odpoveď, ste napísal "K cykly dlhodobé kolísanie = odmocnina z K * JP" Ale verím, že dlhodobé kolísanie je to chvenie, ktoré sa hromadia po dlhú dobu. Potom, say20us, dlho sme sa shouild addded vibrácie (Samozrejme, som a + vo chvenie cez mnoho období môžu sa vzájomne rušia). Nechcel som si to pohľad z vášho vzorca. Môžete mi pls komplikované, alebo mi zdroj vzorce? Vďaka a ide SavithRu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back