distribuovaných zosilňovačov

K

khouly

Guest
Potrebujem nejaké cvičenie alebo príklade, alebo dobrú knihu o distribuovaných zosilňovačov vďaka khouly

Ahoj, chlapče! Teší ma! Ďakujeme U pre vaše info. Som tiež návrh 1W 1G 10g PA, existuje nejaký návrh napríklad pomocou ADS pre mňa? A ako si vybrať zariadenia? díky moc ešte raz! microwavehongjie

Pokúsil som sa navrhnúť určité distribuované zosilňovače pomocou knihy Virdee. Mám návrh Príklady použitia ADS. Pokúsim sa nájsť. Urobil som to za pár rokov. V knihe Virdee sa využívajú čip FET a používať drôt viazaný ako induktormi. Neviem, tento prístup bude dobré až 10 GHz, alebo nie. Ja by som si, že je lepšie, keď si môžete navrhnúť ako IC, takže môžete ovládať Cin, súdu a Miller kapacity.

Ahoj, chlapče! Díky moc! Teším sa na vaše nahrávania! Bolo by dobrý tutorial pre mňa! Myslím, že som sa robiť svoju dizajn balenia tranzistory, pretože Chip tranzistory sú ťažké zvládnuť a pripojiť a je potrebné drôt lepenie a neviem, o dizajne ani IC veľa. Okrem toho si nahrávanie, by ste prosím, daj mi nejaké advoice o svojom návrhu s tranzistormi balenie? thank u veľmi! microwavehongjie

Tu je súbor projektu. To nie je návod. To je to, čo som robil, keď som si prečítal knihu a Virdee sú papierové

Ak používate balené transister, môže cascode štruktúra pomôcť. Prosím, pozrite sa na hornej časti tejto stránky. Tam sú veľmi dobré tutoriály na tým, Odyseus. Mám veľa naučiť zo svojho webu

Ahoj, chlapče! Ďakujeme, že u mnohokrát za vašu pomoc! Otvorila som svoj projekt a dostal varovanie info hovorí: "SYM_TSMC_CM018RF_PROCESS: Nemožno nájsť design a SYM_TSMC_CM018RF_NMOS: Nemožno nájsť design", ale ja som našiel dva sch. a sedem zobrazenie dát systému Windows, je neporušená? :) Microwavehongjie

OPPS, ktoré je zmesou TSMC. Nenechajte si s tým starosti. Musíte nainštalovať TSMC designu kit. To je pre návrh IO. Nefunguje to dobre tak ako tak.

Vidím, väčšina kníh je vždy používať FET na design! Kto vie, ako navrhnúť BJT distribuovaný zosilňovača pomocou reklamy?

Ahoj všetci, ja jednoducho nemôžem stiahnuť knihu "širokopásmový zosilňovač design'by Virdee.Could každý e-mail tejto knihe lahidea@126.com ? Vďaka vopred! lahidea

[Url = http://rapidshare.com/files/245118519/B.M284342393.rar] RapidShare: 1-Click Web hosting - Easy FILEHOSTING [/url] [url = http://uploading.com/files/I5NMZ58P/ B.M284342393.rar.html] Télécharger B.M284342393.rar gratuitement depuis uploading.com [/url]

môžete odkazovať pomocou mikrovĺn Analýza tranzistorových zosilňovačov a design

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back