Diplomová práca návrhy potrebné

P

payid2

Guest
Ahoj všetkým, mám sen, aby sa stal inžinierom antény. Bohužiaľ, do teraz som stále trčať ako digitálna technika. Takže, v pláne ďalší pán na anténu, tak som si lepšiu možnosť sledovať môj sen prácu. Potrebujete vás návrh, na ktorom témy sú vhodné pre inžiniera antény me.All a lektor tam, prosím, dajte mi nejakú predstavu. Dúfam, že môžu získať viac informácií o návrh dizajnu tému nie je téma, ako je koncept metamateriálových. Tie odpovede sú naozaj, naozaj ocenili. Vďaka

Ak chcete byť dobrým anténa dizajnér, v prvom rade by ste sa mali začať čítať knižky Základné komunikačné zvýšiť si svoje znalosti v tejto oblasti napr elektromagnetické pole a tým Cheng a Wave a zároveň by ste si mali prečítať knihy súvisiace s projektom a mikrovlnné antény a najlepším zdrojom pre prijímanie informácií o TPIC je vyhľadávanie v internete, ako Google. Potom, čo získate dostatok informácií o základné informácie o anténu a mikrovlnné rúry, mali by ste začať učiť súvisiaci softvér, ako je simulácia HFSS a CST alebo mikrovlnnej Osffice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back