dipólová anténa projektu potreba plz

C

cyprus

Guest
Vážení priatelia, chcem ak niekto pošlite mi prácu alebo papier asi pol wave dipólová anténa (návrh polvlna dipólová anténa), alebo porovnanie medzi expremental sumilation a výsledky žiadne program (Matlab alebo HFSS) Dúfam, že niekto mi môže pomôcť vďaka veľa

No, ja neviem, či existuje nejaký prácu na dipólu antény. Dipóly sú najjednoduchším typom antény, takže dosť materiálu je možné nájsť v knihách antény. Myslím, že nikto nebude písať tézu na jednoduchom drôt dipólová anténa?!

pre dipólová anténa prejsť antény teórie Balanis. pre tlačené dipóly viac príspevkov sú k dispozícii v tomto fóre.

vďaka za odpovede, ale to, čo potrebujem, je nejaké základy co im nie je dobrá anténa,,,, ale chcem sa opýtať je možné u mi povedať typ polvlna dipólová anténa, že môžem navrhnúť ho HFSS a môžem to brať ako reálnom živote napríklad

Vážení Cyprus, mohol som NT pochopiť, čo chceš robiť? im pracuje na optimalizácii dipólová anténa poľa. Aký typ článkov potrebujete? chcete projekt predmet? Keby som mohol, môže pomôcť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back