dipól analýzu pomocou HFSS Pomocník

N

nqur3an

Guest
Ahoj každý subjekt, som začiatočník s HFSS, začal som v projektovaní malá dipólu, ale bol som prekvapený, že smerovosť nebolo ako sa dalo očakávať, že by mala byť okolo 1,5 pre ideálny malý dipól: cry:. návrh považujú pracovnú frekvenciu 300 MHz a dipól dĺžky λ/70 = 14.28 mm, aj použité medi, a tu je súbor, tak budem vďačný, prípadne by to zmeniť ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Tu je súbor

Muž, mali by ste si naozaj prečítať nejaké návody! Váš integrácie linka je ďaleko. Váš koncentrovaný port je príliš veľký a opäť tak ďaleko. Pozrite sa na dva obrazy s opraveným štruktúrou.

: D Som naozaj začiatočník, ale majú možnosť dozvedieť sa viac o HFSS vďaka za to, že presné a na fotky, som sa týchto zmien ale stále ešte 0,002 vrchole smerovosť, vy by ste mi povedať, kde worong mohla byť,,, Vďaka vopred: idea: Vlastne neviem, ako sa zdroj medzera ovplyvňuje štruktúru, aspoň som sa na vedomie, že keď som študoval, že v knihách.

: D Som naozaj začiatočník, ale majú možnosť dozvedieť sa viac o HFSS vďaka za to, že presné a na fotky, som sa týchto zmien ale stále ešte 0,002 vrchole smerovosť, vy by ste mi povedať, kde worong mohla byť,,, Vďaka vopred: idea: Vlastne neviem, ako sa zdroj medzera ovplyvňuje štruktúru, aspoň som sa na vedomie, že keď som študoval, že v knihách.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back