Diodové - ADS

B

bibijons

Guest
hej,

Chcem design s Ansoft Design SV - Simulátor jeden atenuátor s PIN dióda.
Mám problémy sa importovať dáta ...

Infineon Site poskytuje Spice modely, ale nevím, jak se dostat TXT-file nepremenili v N-Port alebo Diodové - Model.

Jeho význam pre mňa majú s2p obrázok, pretože som dva porty, požadovaný dióda je BAT64, môže mi niekto dať radu, ako sa dostať súbor v ADS Project.

len v prípade, že odkaz:
http://www.infineon.com/cgi-bin/ifx/portal/ep/programView.do?channelId=-77767&programId=44249&programPage =% 2Fep% 2Fprogram% 2Fdocument.jsp & pageTypeId = 17099

tnx za pomoc

Miesto diodový model na stránku, upravte parameter ako "Je Bc ..."v súlade s korením model súbor z Infineon meno dióda s modelom name.Then môžete urobiť simulácie s diódami.

Je to parameter simulácie môže vám s2p data.

Skúste to.

Bol som pomocou modelu - diódy a zapisuje všetky danej hodnoty.

existuje však ešte jeden problém aj sa nemôže pripojiť k dióda na okruhu si želal ...je to možné?

Je potrebné sa pozrieť na Transformátory seperatly?

Ako začať Simulácia požadovaný PIN dióda?Všetky hodnoty sú zapísané, ale čo chcem ďalej?

Snažil som sa v samostatnom hárku použiť len model, ale potom sa analyzuje je nemožné.Môj problém je, že model typu nemá vývody tak aj sa nemôže pripojiť sa k zvyšku mojej circiut alebo dokonca mikrovlnové prístave vedľa nej.

Myslel som, že editace symbolu ale nefungoval buď.

nejaké návrhy?

V samostatnom liste s diódou model (všetky možné parametre zapnuté) a dióda stačí ťahanie, dva porty kliknutím na "vložiť prístavu" ikonu na paneli nástrojov.

Potom máte porty pre napojenie na ďalší okruh.

Zvoľte menu "Zobraziť" -> "Create / View Schematický symbol",
zobrazí sa dialógové by vyskakovacích vyberte OK, potom vyberte všetky, odstráňte značku na liste.

Potom vyberte menu "Zobraziť" -> "Create / View Schematický opäť vrátiť do listu predtým.

Teraz vyberiete menu "Súbor" -> konštrukčný parameter chosse symbol mená ako "symbol Dioda", meno je dióda v "opisu" bloku.

Uložiť.

Teraz máte symbol vám created.It bola v rámci projektu, ktorý používate.

Na iných listov, kliknite na tlačidlo "zobraziť zložky knižnice list" ikonu, aby sa značka, je
to podľa projektu, ktorý ste vytvorili.kliknite na symbol meno (alebo možno schematických meno je dióda) v dialógovom okne, akonáhle sa objaví na liste.

Skúste to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back