digitálny osciloskop Využitie PC zvukovú kartu pre vstup - ZDARMA DL

M

Maverickmax

Guest
Ahoj

Mám na odkaz pre stiahnutie digitálneho osciloskopu software - http://polly.phys.msu.su/ ~ zelda / oscill.html

Potrebujem vedieť, ktoré sondu môžem kúpiť od?

Tak, že môžem plug to v mojej jack zásuvka a použiť ju na test mojej elektronické obvody.

Ďakujem vopred

Maverickmax

Myslím, že všetky osciloskopy použiť koaxiálne káble ako sondy, kvôli ich tienenie.

Áno, musím proble, ktorá mi umožňuje pripojiť do konektora do môjho PC zásuvky.Tak som vedieť, kde môžem kúpiť sondy s jack konektorom

Maverick Max

Vzhľadom k tomu, frekvencia opatrenia nie je vysoká, môžete vytvoriť sondy pomocou ľubovoľného koaxiálneho kábla.Vplyvu na meraní by mala byť takmer nulová.

Kábel v slúchadlách by mali fungovať dobre.Celý constraction môže byť domáce sonda s mnohými tollerance in zhromaždenia.

ahoj mám rovnaký problém v fact.but Pokúsim sa ukázať u Čo sa v mojej mysli vyvolať Myslím, že jeho docela dobre.
v tejto pic bielej sondy sú určené pre analógové vstupy, že pracujeme pre a od bitscope.com hardware.u môžete skontrolovať out.its suka profesionálny design ..

Maverickmax, ..

Aká je vzorkovacia frekvencia vášho osciloskopu.?

Pôsobnosti v tomto odkaze má vzorkovacej frekvencii aľ 200KHz.

www.geocities.com / lptscope / index.html

seadolphine2000 Napísal:

Maverickmax, ..Čo je vzorkovacia frekvencia vášho osciloskopu.?Rozsah pôsobnosti v tomto odkaze má vzorkovacej frekvencii aľ 200KHz.www.geocities.com / lptscope / index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back