Digitálne spracovanie obrazu

I

iVenky

Guest
Som v 3. ročníku a ja som neurobil žiadne projekty, a ja neviem, čo robiť až do nedávnej doby, keď som narazil na "Digitálne spracovanie obrazu". V podstate som rád kódovanie. Je teda možné, aby som sa projekty v digitálne spracovanie obrazu pomocou MATLAB bez toho aby ste sa dotkli elektronické obvody?

Iste, s použitím webovej kamery, ktoré môžete urobiť veľa kreatívnych a zaujímavých projektov, ktoré používajú MATLAB Image Processing Toolbox. OpenCV je ďalším nástrojom (C + + knižnice) od spoločnosti Intel, a zahŕňa viac programov, ktorého tiež veľmi rýchlo a lepšie ako obrazu MATLAB Processing Toolbox.

Áno, môžete urobiť. Ako bolo povedané, jednou z možností je použitie webovej kamery z vášho počítača, kde si môžete robiť snímky priamo do MATLAB. alebo inak nejakú štandardnú obrázky, vytvoriť databázu a vykonať analýzu / spracovanie na to.

Samozrejme je možné, že niektoré metódy spracovania obrazu, aplikovať na určité štandardné obrázky (napr. Linda image, ..), mnoho projektov v oblasti sú čisto softvérové ​​projekty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back