Digitálne otázka designu

S

shobhitk

Guest
Mám dve čierne skrinky (X a Y), každý z nich má dva vstupy (A a B) a každý má jeden výstup (OUT1, OUT2), keď obaja vstupy (A a B) sú 0, potom výstup X je 1 pre ďalšie vstupy X Výstupom je "Z" na druhú stranu, ak (A a B) je 1, potom výstup Y je 0 a pre ostatné vstupy výstupu Y je "Z", tak som sa navrhnúť XOR brány pomocou X a Y môže niekto poskytnúť riešenia. [/Img]

Vážení Ty vole, U povedal v akejkoľvek X Y dávajú svoje uotputs a 1 a 0 depaending na corrosponding vstupy. Ale moja otázka je, aký je váš requrinment. 1) s tými, výstup DO pri bráne, ktoré je potrebné k výstavbe 2) alebo ktorá je brána X a Y sa týka Phutane

Dobrý deň ........ Ak je u potreba navrhnúť XOR brány, bude mi oveľa jasnejšie vysvetliť, v oblasti digitálneho dizajnu Morris mano .......... tak prejsť. veľa šťastia ........

Myslím, že to nie je možné navrhnúť brány XOR pomocou X a Y. .. (Aspoň som si nemohol urobiť ...)

Veľký, ktorý dal na túto otázku? Naozaj mi to pripomína moje učiteľka digitálny konštrukcia, vždy radšej tie, trik, ako že: D. A vedľa od môjho názoru nie je možné postaviť XOR brány z 2 čierne skrinky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back