http://images.elektroda.net/53_1163859803.JPG Aj smerovanie doske PCB, ktorý bude vyzerať ako obrázok znova. Existuje len jeden analógový krajine, aby analógové krajine, vľavo a vpravo, sú rôzne setings. 8 pinov IC rokov je DAC čip. Kolíky sú nasledujúce: kolíky 1-4: Digitálne vstupné rozhranie Pin 5: Pozemná Pin 6: Vref Pin 7: Vout Pin 8: Vcc pripojenie medzi analógovým a digitálnym krajín krajiny, musí byť tam, kde sa nachádza. Tiež IC nemožno presunúť. To, čo tu je, že aj digitálny signál môže vždy vrátiť cesty (zem). Čo je správne smerovanie, ľavý alebo pravý. Ja by som preferd ľavú. Mám tiež situácia bola IC je nahradená tranzistorom NPN pre ovládanie niektorých analógových signálov na doske. Základ k tranzistora NPN je pripojený na digitálny signál. Tiež, to je fajn, že v uzavretej slučke rovinou vozovky. Čo si myslím, je, že okolo analógové zemi, bude uzavretý digitálny zemné slučky. Myslím, že som čítal niekde, že to nie je dobrá vec.
Pre optimálny výkon, musí byť analógové i digitálne pozemné byť pripojený na jediný bod. Rovnako tak musí byť uzavreté slučky čo najmenšie zníženie indukcie hluku.
Áno, optimálne by boli umiestnené IC, kde spojenie medzi analógovým a digitálnym krajine je. Ale nemôže byť viac ako jedno pripojenie, ako je to, že iný nápad za použitia rôznych roviny Zeme je preč. A čo keď máte viac ako jeden IC ako je u konca.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.