Diaľkové štúdium programu pre profesionálov

P

phi; ipsdenim

Guest
Som pracujúci v odbore SAD a spracovanie videa.Chcela by som vedieť o akúkoľvek vzdialenosť výukový program alebo certifikačný kurzy ponúkané variaous inštitúcie / univerzity pre prácu profesionálov, ktoré môžu prispieť k zlepšeniu svojich vedomostí.

Any help will be highly appreciated.

Thanks in advance.

Skúste Georgia Tech.

http://www.cdl.gatech.edu/dl/servlet/DLHome

Já bych celý-nesmelo druhej odporúčania týkajúce Georgia Tech.

Dostal som MSEE prostredníctvom dištančného vzdelávania program, bez ktorých nastavenia nohu na akademickej pôde.Video z prednášok je odoslaná prostredníctvom pošty.Úlohy sú faxom in Skúšky sú proctored lokálne.Stručne povedané, zažijete rovnaký obsah kurzu (prednášky, domáce úlohy, projekt, skúšky) ako on-campus študentov.Keď sa dostanete váš diplom, je to rovnaký diplom ako on-campus študent (niektorí ľudia očakávajú, že by mala byť hviezdička, ako keby dištančné vzdelávanie je trochu neštandardné ... nie tak).

Ich EE postgraduálne program je medzi špičkové programy EE absolventa v USA sú zoradené podľa US News and World Report.

Moja pozornosť bola moc a ovládanie - nedostal do oblasti DSP.Ale ak výkonu kontroly je nejaký náznak, povedal by som, že to bude veľmi informatívny, predstavil i-a náročná štúdia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back