Detekciu pohybu Rattlesnake

D

djmurm

Guest
Ahoj, hľadám nejakú pomoc na vybudovanie detektor pohybu obvodu. Ja preparovanie zvierat na strane a chcete, aby vibrácie motora z mobilného telefónu v chvosta štrkáča. Mám 1,5 motor a mohol používať nejaké informácie o tom, ako pridať pohybový senzor, takže keď niekto chodí motorom zaoberá a potom sa vypne po 15-30 sekúnd. Akákoľvek pomoc a part # 's je veľmi ocenil. Vďaka, Dave

Ľahko, ísť až na Walmart a použiť jeden z thoes 10 dolárov pohybu svetla. len odstrániť hlavicu snímača a conect batérie a motora relé.

[Quote = djmurm] Vďaka, ako by som mohol ísť o výbere relé? [/Quote] Ak som pochopil správne Stevea, že detektor pohybu od Wal už relé vnútri. Budete stačí pripojiť k tomuto existujúce relé. Uistite sa, že detektor je mechanické relé (kliknutím na typ) alebo solid-state DC relé. AC solid-state relé neprepne DC z batérie. Detekcia pohybu, čidlá, pravdepodobne používa pasívne infračervené (PIR) princípe. Môžete si PIR čidlo oddelene (Tu je príklad, http://www.parallax.com/Portals/0/Downloads/docs/prod/audiovis/PIRSensor-V1.2.pdf ), a pridajte trochu obvod, ktorý bude robiť 15-30sec oneskorenie pred zapnutím motor. Nick-PS Celý nápad s hrkajúce Rattlesnake preparátorské je celkom elegantný.

Vďaka nick, ja som išiel skúsiť senzor Walmart a uvidíme, či mi dáva relé výstup chcem. Čítal som o detektora, ale zdá sa, alittle zložité, logické obvody, ktoré s ním. Vzal som 4 roky elektronického vzdelávania, ale o desať rokov neskôr som cant Zdá sa, že pamätať vôbec nič. Ešte raz vďaka, Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back