Demodulátor BPSK povinná

E

engrumar86

Guest
Dobrý deň! Pracujem v organizácii obrany. Potrebujem vašu pomoc. Problém: Potrebujem praktický dizajn hardvéru, De-modulácia BPSK modulovaný signál. Nosný kmitočet je 8kHz a pôvodný signál frekvencii 1 kHz (1KBPS Data Rate). Pracujem na satelite projektu. Môžete odpovedať na PLL dizajnu obsahujúce VCO a fázového detektora. Študoval som to všetko, ale nemám potuchy, ako môžem implementovať v praxi. Čakám na vašu láskavú odpoveď. --- Vám žehnaj kolegami. Ide o: Engr. Umar Shafiq [/b] electronix01 (at) gmail.com

"Praktického" v tom zmysle, čo? Mám model Simulink s Xilinx bloky, z toho som generovanie bitového toku súboru a načítanie je na hardvér a beží to. To funguje dobre. Ak sa mu to pomôže v každom prípade potom dajte mi vedieť, budem mailom u. --- Ashwin

Ahoj ashwini1 Mohli by ste prosím napíšte mi demodulátor BPSK .. Ja by som to veľmi helpful.Thanks!

Ahoj Ashwin, môže u plz napíšte mi ur Simulink model s Xilinx bloky DBPSK demodulátora ..... Môj e-mail je salmandinani@gmail.com [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Odoslať pridané v 05:53 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 05:52 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] Prepáč, že som napísal zle meno ur .. Ashwin:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back