Delta Sigma Otázka

C

currentmirror2000

Guest
Zdravím všetkých,

Viem, že je súbor vytvorený Richard Schreier (delsig.zip v mathwork).v súčasnosti sa snažím používať, ale já našiel simulácie som sa líši od toho, čo sa autor vo svojej knihe (s. 264, 265).i použitie presne rovnaký kód, ale za predpokladu, že výstupné priebehy sú odlišné a SNR hodnoty sú tiež rôzne.

Je tu niekto snažil tento súbor a skutočne použité vo vašich projektových prác?toolbox je spoľahlivý?aj akékoľvek obmedzenia by mala venovať pozornosť?

Vďaka vopred a prosím, vaše skúsenosti, ak máte.

btw, rád by som sa o tom poradiť nástrojov viac, ak je tu niekto používa to hneď.

Nazdar
I použitie nástrojov pri navrhovaní.Ja vlastne nevyužívajú všetky optimalizačné funkcie, ale nemám problém, a to považujú za spoľahlivé.
Mohli by ste post detailov (architektúra schému, výstup postavu a denníka, kód abstrakt)

Tiež som používal s dobrým úspechom.
Pre príklady, moje výsledky súvisí s očakávanými hodnotami.Pre ostatné modulátory vytvorené špeciálne pre mojej žiadosti, boli výsledky, ako sa očakávalo.

electronrancher Napísal:

Tiež som používal s dobrým úspechom.

Pre príklady, moje výsledky súvisí s očakávanými hodnotami.
Pre ostatné modulátory vytvorené špeciálne pre mojej žiadosti, boli výsledky, ako sa očakávalo.

ahoj, delsig nástrojov, ktoré používam!sú u Willin skenovať ur knihu a nahrať ju.Potrebujem len takú knihu!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back