Dell Desktop nepríde hore, len bliká

S

samoltech

Guest
pls dom, potrebujem pomoc .. Ja som pracoval na Dell OptiPlex ploche, keď som moc to on .. to len bliká a to blikanie pokračuje, kým aj odstrániť moc ... prosím čo mám robiť, aby to napraviť. jeho viedol moc to je blikať a zvyknutý ísť preč ani stlačením tlačidla napájania, kým i vyberte napájací kábel zo systému

čo bliká, je výkon viedol svieti alebo niečo predsa pokuse o reštartovaní systému sa snaží zistiť, či ventilátor zvuk počuteľný pre vás, alebo nie

Skontrolujte pozastaviť, Standby a Hibernation možnosti v OS a BIOSu. Špeciálne vo výkonovom systému BIOS možnosť sekcie, ak máte. Tiež, je tento problém známy pre "Optiplex 990 a 790". Skontrolujte PSU alebo skúste iné PSU. : Wink:

Zmena napájací kábel, ak problém nevyrieši, ako ste mali ísť do servisného strediska.

vyzerá to, že problém je s vašimi SMPS. dobre ... otvoriť-up vaše SMPS a skontrolujte všetky pokrivené kondenzátorov a nechajte si zobraziť všetky výstupné napätie ako 12 +5 V 3.3

Myslíte si POST pípnutie pri štarte počítača? môžete Zmerajte napätie 12 V, +5 V, 3,3 V pri voľnom konektoru s digitálnym multimetrom, ak sú mimo rozsah potom lepšie nahradiť SMPS napájania

Som zvedavý ... ste niekedy skutočné riešenie na to? Ak áno, dajte nám vedieť, čo sa stalo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back