delič hodiny - nervózny

S

svensl

Guest
Hovorila som si: Mám systémové hodiny s celkovou chvenie J1 a potom rozdeliť CLK frekvencií podľa faktorom M, znamená to delím My J1 i M? Môže niekto vrhnúť nejaké svetlo na to? Vďaka partia.

Jitter je zmena v zábere do druhého obdobia. Ak máte rozdeliť, nie ste mení absolútna chvenie. Ale Jitter / Doba sa znižuje. BRM

Ak používate proti zvlnenie v delič, potom kolísanie bude vytvorený. Ale ak používate synchronus proti chvenie vo výstupe deliča bude rovnaký ako na vstupe za predpokladu, že okruhy sú tiché.

Vďaka za odpovede. Moja otázka ohľadom účinkov chvenia má nasledujúce dôvod: Zaujímalo by ma, či Multi-Rate vnorovať (MASH) sigma delta modulátor mohol využiť pomalší hodiny v prvej fáze a vyšší hodiny v druhej fáze VS. 2. poriadku modulátora jednej slučky vo vysokej rýchlosti hodín. Myslím, že v prípade, že hodiny sú vybrané takej miery, že za ideálnych podmienok dvoch modulátorov by rovnaký výkon, ktorý z nich si myslíte, že môže fungovať lepšie z hľadiska chvenia. Akékoľvek pripomienky? Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back