Dekódovací algoritmus musí konvolučná

T

text2babu

Guest
Dobrý deň, pracujem na 1 / 2 rýchlosť konvolučná kódovanie / dekódovanie, kódovanie časť je veľmi jednoduché, ale ja nie som dostať časť dekódovanie, môže každý subjekt v tomto smere pomoc Ďakujem, Narendra

Salam, U poznať dekódovanie Viterbi algoritmus. U Nájdete ju vysvetlila v "bezdrôtovej komunikácie - Andrea zlatník", nájdete ho v knihe Pridať časti. Dúfam, že pomôže. ide,

U môcť tiež sa odkazovať na "digitálnej komunikácie" získať viac informácií o Viterbi algoritmus dekódovania.

"Efektívne stolný riadené dekodér pre pol kódy rýchlosť konvolučná": Dúfam, že to pomáha, / /

Ak chcete, aby algoritmus pre dekódovanie konvolučného kodéru Najprv by ste sa pozrieť príkaz MATLAB "vitdec", teda Viterbi Decoder. Myslím, že vám môžu pomôcť littlebit

Pre prvé pochopenie 1/2-rate Viterbi dekodéru, použite "digitálnej komunikácie, základy a aplikácie" od saklar ... najmä jeho dekódovanie Viterbi príklad je veľmi ilustratívny .... Prvej ruky informácie o traceback dĺžky, prerazeniu a mäkké / tvrdé rozhodnutia VD je Ava v MATLAB pre helpdesk "vitdec" príkaz ..

Ja taky pracuje na 1 / 2 rýchlosť konvolučná kódovanie / dekódovanie, môže u mi pomohol dostať logiku diagarm pre konvolučná kodér pre kurz 1 / 2 a obmedzenia dĺžka 6, potrebujem to pre môj projekt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back