De spájkovanie BGA zhromaždenie

C

cameo_2007

Guest
Dobrý deň, je možné, 374-pinový BGA čip je zostavený de-spájkované vo všetkých smeroch, ide o

Ahoj, malo by byť možné pomocou teplovzdušnej pištole, ale IC sa môže poškodiť. Je veľmi ťažké zachrániť zariadenia.

Vďaka, nemám strach o device.I treba odstrániť skazený jeden a dal novú nádej .. that'ss sa possible.right?

BGA zvyknutý byť poškodený, ak sa riadime MSD časti postup demontáže a môže dokonca byť použité znova, ak budeme reball to ..

skontrolujte ERSA spoločnosti, ktoré vyrábajú a spájkovanie BGA de spájkovacie zariadenia je používame, a ja som de pájel a resoldered veľa BGA, dokonca aj FBGA khouly

Ahoj potrebujem "Prepracovanie stanice" pre montáž BGA a opráv. Môžeš mi ponúknuť nejaké riešenie, ktoré má cenu nižšiu ako 10.000 dolárov? Vďaka.

Ahoj potrebujem "Prepracovanie stanice" pre montáž BGA a opráv. Môžeš mi ponúknuť nejaké riešenie, ktoré má cenu nižšiu ako 10.000 dolárov? Vďaka.
Ahoj, ja som Sally a pracovať v továrni najskôr Shenzhen Shuttle hviezda Industrial Co, Ltd Máme veľa typov BGA stanice prepracovať. Pre viac informácií sa môžete prihlásiť na webových stránkach [url = http://en.xs-sz.com/] Komplexné riešenie pre BGA prepracoval, Shenzhen Shuttle hviezda, Ltd [/url] a odosielanie e-mailov do schránky sally@xs-sz.com . Môžem poslať nejaký typ zariadenia pre váš odkaz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back