DDR pamäte blesk na CLK smerovacích pravidiel

B

buenos

Guest
Ahoj Vie niekto, čo je sú pravidlá (a prečo), pre blesk na referenčnú-hodinové sledovanie dĺžky zodpovedajúcej na pamäti DDR? Mám appnote na CPU som usung, tam sú konkrétne hodnoty, ale nie sú dostatočné vysvetlenie. Už mám DDR appnotes, takže prosím dont hovoria veci, ako že: "Tu je appnote, existuje veľa vecí, o DDR ..."

Ahoj, som trochu nejasné, čo hľadáte. Môžete byť trochu konkrétnejší svoj dotaz? No, DDR signály sú vysokorýchlostné a musia spĺňať určité požiadavky na rýchlosť, a preto musí byť veľmi starostlivo uzavreté a tak, aby neprekročil časový marže. Príslušných pravidiel závisí od typu DDR pamäte a zariadenia, rovnako ako regulátor typu rozhrania. Pravidlá sa môžu líšiť, pre príklad, ak ste prepojenie DDR na konkrétne pamäťový radič v reťazci Daisy arrangemet versus hviezdy. Bez ohľadu na topológii, ktorý používate DDR dĺžku zodpovedajúcu skupiny sú nasledovné: addr a CTRL (vrátane ODT ak je použitá) a DATA STROBE HODINY Dúfam, že to pomôže. Rozvrhnutie Guy

Ahoj, Hľadať na tomto fóre, môžete dostať odpoveď na vašu otázku .... S pozdravom Ramesh

Rozloženie Guy: ďakujem, ale ja som vedel, že tieto alreay. a otázka nebola tak všeobecne, ale konkrétnejšie o data_strobe do referenčnej hodiny zodpovedajúce. To tiež existujú. Ramesh: i couldnt nájsť odpoveď Po prehľadaní fóra

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back