DC správa otázka o celkovej výmere hodnoty

M

mhytr

Guest
hello.I nájsť to vo svojej správe syntézy DC: celková plocha: 5962.365827 som hľadala v tomto fóre, a mnoho z celkovej plochy je povedal, aby bol ekvivalentný s hradiel. Ale prečo sa čísla po "." nie je nula? Ja používam .35 um lib prostredníctvom syntézy.

hradiel = celková plocha (rovnako ako v oblasti DC správy) / NAND brána oblasti, ale celková plocha nie je rovná hradiel.

DC hlási oblasť pomocou prístroja zo svojho. Lib súboru, takže ak číslo nie je interger, znamená to, liberála Pomocou voľby námestí um "ako jednotku plochy, nie hradiel.

jednotku plochy závisí na vás lib, v niektorých lib, plocha jednotky je tranzistory číslo, ale to nie je absolútne, niekedy je to sú tranzistory alebo inými,

Ahoj mic_huhu by u pls vysvetliť, prečo je to 9,9192? Kde sa u dostať toto číslo? Overil som v solvnet a to je rovnaké ako to, čo Anjali povedal. kde hradiel = celková plocha (hlásené v DC) / NAND brána oblasť (*) NAND brány, ako je definovaná v technologickom knižnici.

Mám záujem aj jednotku plochy a veľkosť sa líši s rôznymi lib

Mimochodom, môj DC Súhrnná správa hovorí sila môjho čipu, ktorý má rozlohu 30.000 brán, je 2335 Watt.My tech lib je fujizu 0,25 um. Môže niekto povedať, čo sa stalo s tým. Ako môžem upraviť svoj DC alebo lib nastavenia opraviť.

[Quote = xv_ning999] Mimochodom, môj DC Súhrnná správa hovorí sila môjho čipu, ktorý má rozlohu 30.000 brán, je 2335 Watt.My tech lib je fujizu 0,25 um. Môže niekto povedať, čo sa stalo s tým. Ako môžem upraviť svoj DC alebo lib nastavenia opraviť. [/Quote] Naozaj? Nikdy som nepočul DC môžu hlásiť výkon čipu. Myslím, že najprv je potrebné získať základné informácie o knižnici knižnice, pokúste sa zistiť, čo sa stalo. DC by mal mať príkaz, aby tieto informácie, ale ja na to nezabudnem.

je správa o oblasti, a to brána číslo! hradiel = celková plocha (rovnako ako v oblasti DC správy) / NAND brána oblasti naša spoločnosť tiež počítať podľa tohto vzorca

Áno, Veľkosť oblasti na základe lib. Hradiel = total_area/NAND2X1 'Area

Celkový počet hradiel sa nerovná celkovej plochy, je rovná celkovej výmere delená NAND brány areálu a celková plocha je rovná celkovej ploche bunky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back