DC, PT a telovýchovy kompilátor: Ako nainštalovať na linux

O

omara007

Guest
Ahoj ľudí Každý má kompletnú kroky, ako nainštalovať Synopsys DC, PT a telovýchovy kompilátor Linux? .. Som úspešne nainštaloval Cadence SoC Stretnutie platformy a mám informácie z Cadence stránky .. pre Synopsys, je proces pomerne zložité a nie všetko je uvedené .. Každý, kto má inštalovaný tieto nástroje pred alebo vie, ako má byť inštalovaný môže dať ruku?

[Quote = wmclearlake] Vyhľadávanie informácií v predaji [/quote] Naozaj divné získať také odpovede! .. vďaka nejako .. ale naozaj som si prešiel všetko, čo .. Ocenil by som, keby niekto prešiel procesom, aby mi pomohol pri .. Prosím, pre tých, kto má také odpovede (Google ho .. pozrite sa do nápovedy .. otvoriť dokumentáciu .. Kontakt Synopsys Application Engineer), nemajú pripomienky na túto tému .. BR

Ahoj omara007, nainštalovať Synopsys nástroje, ktoré potrebujete inštalačný program. Toto je balíček prichádza s nástrojmi Synopsys, môžete si stiahnuť z solvnet alebo môžete kontaktovať Synopsys. Zdrojový adresár by mal obsahovať products.taz súbory, a počas inštalácie Prejsť na installer vyvoláte pomocou inštalačného $. / Installer-gui potom postupujte podľa pokynov. Pre inštaláciu budete potrebovať platný miesto ID, ktorý je poskytovaný Synopsys pri nákupe licencie.

[Quote = satyakumar] Hi omara007, inštalovať Synopsys nástroje, ktoré potrebujete inštalačný program. Toto je balíček prichádza s nástrojmi Synopsys, môžete si stiahnuť z solvnet alebo môžete kontaktovať Synopsys. Zdrojový adresár by mal obsahovať products.taz súbory, a počas inštalácie Prejsť na installer vyvoláte pomocou inštalačného $. / Installer-gui potom postupujte podľa pokynov. Pre inštaláciu budete potrebovať platný miesto ID, ktorý je poskytovaný Synopsys pri kúpe licencie. [/Quote] Veľká Satyakumar .. Vďaka naozaj teraz .. môžem nainštalovať online? alebo musím mať všetko stiahnuté na môj lokálny PC ako prvý? Sú tam všetky potrebné konfiguračné skripty, ako (inštalátor) z internetových stránok Synopsys? .. Mám aj meno a platnú licenciu ..

Ahoj omara007, musíte stiahnuť ešte pred inštaláciou. Nie je skript iný ako inštalátor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back