DC ovplyvnenie pre mikropáskových obvode.

C

carevin

Guest
Nazdar
Som navrhovaní ovplyvnenie DC okruh pre moje mikropáskových palube.Bolo mi povedané, že Feedthrough kondenzátor by mal byť súčasťou tejto zaujatosti obvode.Má niekto informácie o tom myslíte?

I am using ADS simulovať môjho obvodu.Feedthrough kondenzátor je k dispozícii v softvéru?

Thank you very much for any help služby.

Kevin

y by mi prosím, vaše problémy v detils, pretože kondenzátor o Feedthrough linky je spoločná!

Pre zosilňovač môžete použiť λ / 4 súlade s radiálnym Stub!

Zaujímalo by ma, čo je použitie Feedthrough kondenzátora.Som zaradil λ / 4 radiálne pahýľ ako súčasť zaujatosti obvode.Je to ešte potrebné zahrnúť Feedthrough kondenzátor?

Je to vždy bezpečné používanie Feedthrough kondenzátory pre zásobovacie trasy DC entiring mikropáskových box.Radiálne ľudia môžu krátky 'horúce' RF na zásobovacie línie DC k zemi, ale nebráni priame spoje z mikropáskového obvode na dodávky DC línie vstupujú na pole múru.Použitie Feedthrough kondenzátory, bude tento spoj skutočne oddelené na zem.

Nazdar,

feedtrough kondenzátory sú namontované na poli stenách a skreslenie je kŕmené koryto do krabice.Ide vlastne o low-pas filter, je zapouzdřen induktoru v sérii a skrat kondenzátora (y) k zemi.Používa sa na prevenciu prípadných nežiaducich signálov, ktoré nebudú úplne filtrovať do políčka propagovať drôty koryto zaujatosť so zvyškom systému.Ako low-pass v prírode, nemusia byť schopní odstrániť nízkofrekvenčné signály, napríklad 50MHz alebo tak, a je žiaduce mať nejaké veľké kapacitné k zemi vnútri boxu (najlepšie je paralelné kombinácie v rozmedzí 10uF , 100nF, 1nF)

flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back