DC motor otvorení zásuvky

C

crf250rider14

Guest
Dobrý deň všetkým, toto je môj prvý príspevok a musím povedať, je to skvelý fóra! Ok, tak som si malé drevené zásuvky asi 6 cm široký a 10 centimetrov. Ktorý je pod policou. Zásuvky sa opiera o bežca pod ním. Ale teraz chcem pripojiť malý 12V DC motor z Radio Shack. Našiel som spôsob, ako ísť motora v oboch smeroch pomocou DPDT prepínača. Teraz, ako by som použiť jednosmerný motor, aby sa zásuvky tam a späť? Dúfam, že som to dostatočne jasné pochopenie. Akákoľvek pomoc bude veľmi appreaciated. Vďaka.

Fix matice do zásuvky a niť bar na nápravu motorových vozidiel. Motor na pevné police. Ak váš motor torqueless na to, že použitie prevodovky.

Wow vďaka za rýchlu odpoveď! Čo myslíš tým závitom bar? Rád by som, aby motor stacionárne a to tlačiť zásuvku otvorenú. Premýšľal som o niečom, čo bolo ryhované, ako si hovoril. Som si mohol kúpiť niekde v bare? Alebo by som musel ísť na dielňu a je tvorená? Ešte raz vďaka za pomoc.

Závitová bar by ste mali nájsť v dobrej železiarstve. Majú tie tyče od 4 ...... 30 mm (v palcoch??) Za cca 2 $ / m (4 mm) Dúfam, že vám zásuvky automatizácie práce.

Hmmm. Nechcem naozaj pochopiť myšlienku závitom bar. Keby som dal matice do dreva na zadnej strane krabice. A druhý koniec pripojený k motoru. A ja zase motor nebude to len tak hodil maticu? To by sa ťahať alebo tlačiť do zásuvky ... Možno, že nie som pochopenie celého konceptu, že sa snaží vysvetliť.

Tu je princíp. Môžete si nájsť motora, ako sa vám páči. Kak
môžete umiestniť motor ďalej na pravom konci závitová (v Obr.), Tj. Motor je umiestnený späť polici. (Make iba potrebné časti pre upevnenie motora k podvozku.)

Aha. To dáva väčší zmysel. Dúfam, že som sa vás až moc problémov robiť diagram. Dám vám vedieť, ako to dopadne.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 19:40 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 19:29 ----------</span></span>
Ešte jedna otázka, s použitím konštrukcie ste sa závitom tyč trčiace pri zatvorení šuplíku?

Ak sa presunie do zásuvky vľavo otvorená, so závitom bar bude v zásuvke, predpokladám, že vyššie uvedené schéma je v uzavretej polohe a na prednej strane je na ľavej strane Alex

Ohhhh. To by bolo určite dobre fungovať potom. Budem musieť skúsiť.

Ak váš stojan je dostatočne hladký. Môžete si vybrali niť tiež. Myslím vlny. Bude to rýchlejšie v porovnaní s systému závit bar

Ešte jedna otázka, zásuvka je celkom malý, čo sa veľkosti motora bude fungovať otváranie a zatváranie je? Kúpil som si 9-18V DC motor z Radio Shack. Myslíte si, že je to dobré, alebo je potrebné väčšie?

Nemám predstavu o mechanických výpočtov a potrebné, aj keď som vedel, že je tam tiež príliš veľa neznámych faktorov, ako je, ako ľahko poklesy zásuvky, váhy, závit na revolúciu krok, momentový motora atď Jediná odpoveď môžem dať, je to skúsiť a uvidíme, či to funguje, ak nie budete potrebovať silnejší motor. Alex

Do malý test. Vezmite skrutku a matice, rovnakej veľkosti, môžete si užívať. (Štart sa 4 ... 5 mm) Pripojenie skrutka k motoru náprava s kusom plastové alebo gumové rúrky, a skontrolovať, čo je sila motora môže dať cez matice. S pozdravom Kak

Hele viete, čo webové stránky predať gearboxs pre malé motory?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back