DC-AC menič - hľadať dobré schéma

C

Chaoslord

Guest
Ahoj chalani:) Anyons NAS dobré schéma meniča dobré? 50Hz, sinus vĺn - okolo 1000 W alebo tak vďaka;)

Ahoj chaoslord, čítal som veľa príspevkov a som rád, že služby. Viem, že veľa o konštrukcii meniča 1000W +. si môžete prečítať až na niektoré príspevky tu: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=33696&highlight = určite stiahnuť moje odporúčané projekt odkazy, jeden z nich má schém . Oba projekty sú pre 60Hz. ale to nie je problém goto 50Hz. stačí zmeniť modulačné frekvenciu 50 Hz a 60 Hz, miesto svojho správcu sa postará o zvyšok:) Mr.Cool

Dobrý deň, Brother! Každý, kto má schému NoBreak APC? Potrebujem veľa, na môj návrh ... Díky moc Brother! Gorkin: cry:: oops:

Ahoj Chaoslord Mám dve projektu napätie meniča. Sú až 60 Hz 500 VA a 2000 VA. U PIC môže zmeniť program pre prácu v 50 Hz a upraviť okruh pracovať v 50 Hz. Možno, že to pomôže! 8)

Ahoj jackrs nemôžem stiahnuť de správne archív voľného zrkadla má niekto rovnaký problém? Ospravedlňujem sa za moje zlá angličtina

Pán ochladí odkaz, ak sú chránené heslom, môžete zadať heslo alebo nahrať niekam do archívu

Ponúkam súbory na kosť server s názvami súborov: Návrh 10kW invertor pre palivové články - University of Central Florida Team.rar študentov a návrh 10kW invertor pre palivové články - Virginia Tech študentov Team.rar Mr.Cool

mám 10 odborný článok 10 kW meniče design, vrátane mr.cool je dve.

[Quote = jackrs] Hi Chaoslord Mám dve projektu napätie meniča. Sú až 60 Hz 500 VA a 2000 VA. U PIC môže zmeniť program pre prácu v 50 Hz a upraviť okruh pracovať v 50 Hz. Možno, že to pomôže! 8) [/quote]

[Quote = menič] mám 10 odborný článok 10 kW meniče design, vrátane mr.cool je dva. [/Quote] Ahoj môžete zadať súbory, prosím?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back