Dallas DS89C450 vs staré dobré 8031

M

mcs51mc

Guest
Ahoj, je možné podľa Dallas datasheet jeden nahradiť štandardné 8051 s vysokou rýchlosťou DS89C450 sa vôbec žiadny problém (ak nechcete používať časové konkrétnej veci). No nemôžem: (Napísal som to veľmi jednoduchý program, ktorý môžete prepínať P1.4 každý 10 ms využitím Timer0 a P1.0 trvalo na mojej starej 8031 ​​všetko funguje dobre doske:. 10ms H / L na P1.4 5μs H / L u P1.0 je ochotný si s novým DS89C450 doske mám impulzov na oboch výstupoch len pre 2 až 3 sekundy potom stálej úrovni, mŕtvy, ... ... Od: 1) Nechcem používať externé dáta Access 2 ) Nemám čas slučky zahŕňa viac inštrukcií NOP 3) sa používa prerušenie riadený načasovanie P1.4. To je nezávislá na 10ms Rýchlosť procesora je 10ms pre procesor, čo:) Som si istý, že nie je potrebné nič meniť v kóde, nie? Môžem vám povedať, ďalej, že doba je 5 ms P1.4 H / L s čipom Dallas. To preto, že používam 24MHz oscilátor s Dallas a 12MHz oscilátor s mojou starou 8031. Takže Dallas funguje, dvojité frekvencia oscilátora je polovičná čas 8031. Čo je zle? Prečo Dallas sa zastaví po 2 až 3 sekundy? Vďaka za radu všetkých pripojených: My asm kód (Mainprog.prg) a hex súbor je možné stiahnuť na flash (h.hex), a to ako v h.zip

... Znie to ako strážneho psa kopať v. .. alebo nejaký problém s hardvérom (oddelenie, napríklad, alebo nedostatočná energie) ... JW

Hardware problém, že nie: 1) Oddelenie čiapky na všetkých IC 2) Dostatočný výkon (používa sa rovnaký zdroj pre kompletnú projekty, a to aj s podsvietením LCD) 3) Okrem Dallas, MAX232 a 74HC125 čipu nie je nič, čo na doske :) Možno áno, Watchdog hm, ale potom je Dallas vyhlásenie o nahrádzanie chybných: (bude kontrolovať kontrolný bity na watchdog ... ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back