Dallas 89C420 odovzdávanie AT príkazov

P

polarizovan

Guest
Ahoj všetkým,

Snažím sa komunikovať smerom k GSM modem a na začiatku môjho kódu po resetu (modem je už v moci štátnej a pripravený pre komunikáciu) I postúpi tieto sekvencie

AT \ r \ nV echo modem je povolený a mal by reagovať s týmto:AT \ r \ NOK \ r \ n

Potom som porovnať s údajmi v sériovej dostávať pufra s reťazci bych dostávať, ale nemajú rovnakú odpoveď.Vzhľadom na nedostatok ladenie nástrojov, nevím, co sa vlastne deje.Sériového portu na 8051, je riadne pracujú a transmiting údaje o 19.200, overil som si to.Tento modem je tiež funguje správne som ju z HyperTerminal na rovnakom 19200 otáčkach.V porovnaní rutina, ktorá porovnáva poradové dostávať pufra s odpoveďou reťazec by mal byť tiež dobré.Má niekto z vás si povie, čo by mohla byť chyba?Možno niečo s \ r \ n sekvenciách, ale myslím,
že som to správne,
myslím prepravu vrátiť a kŕmne linky poradí.A zabudol som sa zmieniť aj používať súčasne iné sériový port, ale aj na iné rýchlosti 4800 a oba z UARTS sú riadne pracuje, som to.Existuje možnosť niektoré problémy pri 2 UARTS pracujú v rovnakom čase (a tiež timer0 prerušenia),
myslím že prioritou je narušili 89C420
atď .. Toto je veľmi rýchly a dokáže spracovať podľa môjho názoru je "tlak" na to veľmi jednoduché.
Pozdravy.

Myslím, že ladenie nástrojov Sermon, HDD sériovej sledovanie vám môže pomôcť.

Pozrite sa na <http://www.hhdsoftware.com>.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back