DAC výstup na proporcionálny ventil - nováčik

M

mkr

Guest
Dobrý deň všetkým, som ovládanie Proporcionálna ventil z DAC výstup. Proporcionálny ventil špec. je 0-5V, 0-350mA a sú lineárne. Potrebujem vodiča, kde DAC výstup je krmivo pre vodiča a vodič bude ovládať proporcionálny ventil. Napríklad: keď DAC výstup 3.2v Vodič by mal výstup na 3.2v Proporcionálna ventil so zodpovedajúcim prúdom. Mohol by niekto dať návrh. Prosím o pomoc. Vďaka MKR

MKR, DAC ak sa výstupné napätie typ, môžete Simla pripojiť vyrovnávací zosilňovač 350 ma schopnosť riadiť výstupné napätie DAC. Ak je DAC je aktuálny typ výstupu, môže byť použitý zosilňovač vyrovnávacej pamäte v prúde na napätie, prevod obvodu. Apex má kompletný rad vysoko výkonných operačných zosilňovačov, ktoré by dobre fungovať. Pre prúd menič napätia schémy, pozri h ** p: / / focus.ti.com/lit/ml/sloa090/sloa090.pdf, odsek 18.9. alebo h ** p: / / legwww.epfl.ch / ~ decurnex/TP_Electronique_Master_1/Data_Sheets/AD7524.pdf. Väčšina listy sú podobné obvody prúdu na napätie konverzie. S pozdravom, Kráľ

Dobrý deň všetkým, hľadám vyrovnávacej zosilňovač / jednoty zisk zosilňovače, ktorý funguje na 5V na 12V a výstupný prúd max 750 mA. Prevádzkové napätie je 0 až 5V a prúd 0 mA až 350 mA. DAC bude riadiť tento zosilňovač. Môže niekto poukázať, ak tento typ zosilňovača je na trhu k dispozícii s modelu:. Veľmi si vážim si pomôcť. Vďaka MKR

MKR, pozrite sa na internetové stránky Apex. h ** p / / www.apexmicrotech.com / mainsite / products / linear_overview.asp S pozdravom, Kráľ

Karl, Bude PA75CC, PA75CD, PA75CX zo špice spĺňajú špec. Myslím, že je blízko tomu, čo som hľadal. Do zanechať odkaz Vďaka MKR

MKR, myslím, že PA75 bude fungovať. Potrebujete dual? Som sa pozeral, ale mám podozrenie, že Apex sa niečo podobné v jednom zosilňovači. S pozdravom, Kráľ

Karl, som nenašiel žiadny s jedným kanálom pre rad som hľadal na vrchole. Vďaka MKR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back