D flip-flop frekvencia delič

S

spicer

Guest
Chcem vedieť, ako vytvoriť vysokorýchlostné (až do 800 MHz), D flip-flop vo frekvenčnej delič. A tiež chcem vedieť, či to D flip-flop treba resetovať port. Môže niekto pomôcť? Ďakujem vopred.

[Quote = Spicer] Chcel by som vedieť, ako vytvoriť vysokorýchlostné (až do 800 MHz), D flip-flop vo frekvenčnej delič. A tiež chcem vedieť, či to D flip-flop treba resetovať port. Môže niekto pomôcť? Ďakujem vopred. [/Quote] Ahoj najjednoduchší spôsob je použiť štandardné bunky vášho zlieváreň ponúka. či resetovať alebo nastaviť porty sú potrebné, závisí vaša programovateľný delič. jeff

[Quote = jfyan] [quote = Spicer] Chcel by som vedieť, ako vytvoriť vysokorýchlostné (až do 800 MHz), D flip-flop vo frekvenčnej delič. A tiež chcem vedieť, či to D flip-flop treba resetovať port. Môže niekto pomôcť? Ďakujem vopred. [/Quote] Ahoj najjednoduchší spôsob je použiť štandardné bunky vášho zlieváreň ponúka. či resetovať alebo nastaviť porty sú potrebné, závisí vaša programovateľný delič. Jeff [/quote] Flip obvody používané od štandardných buniek, nemusí byť schopný pracovať na tejto frekvencii, je nutné skontrolovať ešte pred jeho použitím. Potreba reset portu závisí od typu boja, ktorý používate, a stand-by spotreba energie na ktoré cielite.

Môžete použiť CML DFFs alebo TSPC DFFs získať vysoké rýchlosti. To všetko sú describled v RF Mikroelektronika z Razavi.

800MHz nie je tak vysokej frekvencii. U nemusí ísť do CML pre tento ... Samozrejme záleží na technológii. Ale môj dobrý pocit, že CML nie je potrebné. Ako to vyzerá na to, ur snaží sa navrhnúť vlastné flop. Jednoduchý Master-Slave model (obsahuje prenos brány ako riadené spínače) by malo byť v poriadku na frekvencii ur cieľom .. Veľkosť prenosové brány správne získať dobré nastavenie / hold časy. Požiadavka na reset / prednastavenie závisí na využití flop. Ak používate to pre pretaktovanie z údajov, alebo používa v registri, potom je to dobrý nápad mať reset. Ak ste práve používať na zachytenie nejaké info potom reset nemusí byť nutné. Dúfam, že to pomôže ..

[Quote = laglead], mali by ste použiť CML štruktúru. [/Quote] Prečo "má"? Navrhol som vlastný flop, ktorý pracuje až do 2 GHz na 130n technológiu s normálnou logike. To je dôvod, prečo som hovoril, že to záleží na technológii .. To nie je povinné používať CML tu ..

Aj druhý nepoužívate CML, ak môžete. CML Späť na CMOS pri vysokých rýchlostiach zaberajú veľa energie a je ďalšie komplikácie.

Použil som TSPC vo svojom dizajne a fungovalo to dobre frekvenciách väčších ako 8oo MHz, je to jednoduché na rozdiel od CML, takže odporúčam použiť TSPC. ale mám ďalší problém, že môj návrh vyžaduje, DFF, ktorý pracuje v pásme 2,4 GHz a TSPC nefungoval dobre v tejto frekvencii a všetky návrhy sa snažil (vrátane CML) nie sú, aj keď je uvedené v novinách, že môžu pracovať pre túto frekvenciu . Viem, že tu chýba niektoré veci v oblasti poskytovania bezbariérové hodnoty pre W & L, ale niekto skúsenosti, aby mi čo mám robiť?

Ja používam TSMC (0,13 u) môžem dostať tak vysokú frekvenciu použitia tejto technológie?

Áno, je možné ísť nad 2.4G v TSMC 0,13. Urobil som TSPC delič, ktorý šiel až okolo 4,5 g (pred usporiadanie extrakcia nízkou vt možnosť.) Samozrejme, ak sa snažíte použiť ako všeobecný D-FF s logikou medzi D-FFS, to už je iná príbeh ....

[Quote = Ahmed Tolba] Ja používam TSMC (0,13 u) môžem dostať tak vysokú frekvenciu využitia tejto technológie? [/Quote] Ak používate nízke VT procesu, by malo byť určite možno ...

je possibe v 0.18um technológie, aby hodiny 6GHz. Snažím sa vytvoriť frekvenčný syntezátor, ktorý pôsobí na 6GHz.

Jo 0,18 krúžok oscillaotr môže dať pri tejto rýchlosti 6 GHz, a to aj u môžete získať viac LC a môžete používať logiku CML urobiť prepážky, ale to bude dobré zážitkom khouly

[Quote = khouly] Jo 0,18 krúžok oscillaotr môže dať pri tejto rýchlosti 6 GHz, a to aj u môžete získať viac LC a môžete používať logiku CML urobiť prepážky, ale to bude dobré skúsenosť khouly [/quote] Vďaka za ur návrh. OK, aby sa presne som návrh priame digitálne frekvenčný syntezátor. Potrebujem hodiny 6GHz pre jej prevádzku. By aj naďalej môcť robiť to s krúžkom oscilátora? Snažil som sa navrhnúť flip flop a následne regsiter pracovať pri 6GHz. ale aj maximálna CP si je 1,25, 2 GHz ..

U potreba generovať hodiny, alebo len chcete navrhnúť filpflop khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back