Aký je presne vzťah medzi λ a L. Napríklad, ak λ na 0,5 μ technológie je 0.1 potom, čo bude za 0,35 λ μ? Pls objasnil svoje pochybnosti a pls komentár k mojej myslenia ...... Vďaka vopred
XXI wiek przyniósł nam wiele przydatnych urządzeń, bez których dziś nie wyobrażamy sobie życia. Jednym z najbardziej docenianych jest telefon komórkowy, który na przestrzeni wieloletnich zmian, stał się wielofunkcyjnym smartfonem. Jego funkcja jest bardzo zbliżona do tej jaką pełni komputer.
Lambda ∞ (1 / L), svojho lambda mení s dĺžkou kanálu. Takže jediný spôsob, ako môžete zistiť lambda je z vášho IDS vs krivka VDS určením sklon krivky vo svahu nasýtenia región = dIds / DVD = lambda * Id a vieme, že hodnota ID niekto prosím opravte ma, či sa mýlim ..: D
Nemyslím si, že je možné všeobecne povedať, aký je vzťah medzi týmito dvoma. Vzhľadom k tomu, závisí na kvalite a litografie napríklad rozšírenie hĺbky som Thika si nemôžem nastaviť pravidlá. Ale ak niekto vie, že by bolo zaujímavé.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.