Cypress PSoC mikrokontroléru

T

trader

Guest
Ahoj, mal niekto postaviť programátor pre PSoC? žiadne odkazy a tipy? Aj na internete a nemôžete nájsť odkaz, ktorý ukazuje, ako sa postaviť!

Tu je programátor sch, ale nemôžem stiahnuť. Ak niekto si ho stiahnuť, prosím nahrajte sem. -------------------------------------------------- ----------------------- openH.org: Project Zoznam súborov ... 1.0-beta, 2002-Nov-28 20:17. PSOC_Programmer_1_1.zip, 12.35 KB, 25, programovateľným IO, zdroj. ZIP, 2002-Nov-28 02:00. Projekt Celkom: 1, 1, 12.35 KB, 25, ... www.openh.org/project/filelist.php?group_id=58 - 15K - Cached

Ahoj Vvividsoft2 na vyššie uvedený odkaz nefunguje, môžete prosím vložiť tento súbor sem alebo PM? Vďaka Tornado

Ahoj lidi, už ste počuli o ľudí Cypress PSoC súťaže Design International. odkaz je www.cypress.com / promoad / psoccontest . Ak vyplníte formulár, môžete získať zadarmo vývojový kit a montáž na úrovni životného prostredia zadarmo. Musíte zaplatiť za získanie licencie C hoci. Som sa páry týždne. Ja som ho dostal vec. To je všetko, USB-based a ja som si s ním hrá práve teraz. Je to celkom slušný kit. S pozdravom,

Dobrý deň, BlueSky68! Dostal som bez Development Kit od Cypress rovnako. Chcem sa spýtať, či som dostal celý balík, pretože som nemal dôveru v colnom v mojej krajine. Dostal som: 1) kábel, 2) a malé PCB (hádam, že to je emulátor), sa snažil systém zatiaľ sa zdvihol na 10 minút, colné pred 3) CD. Je to pravidelné obsah balenia? Ďakujeme, že ste na vopred

Ahoj Rajo, áno, to je obsah balíčka, ktorý som dostal pred niekoľkými týždňami s pozdravom

Ako téma švy aktívne ... Našiel toto forum, simular sa elektróda ale Cypress PSoC iba. ~ http://www9.addr.com/ psocdeve / som získal v súťaži kit, len musí prísť na niečo, čo použiť pre! Súprava môže byť použitý pre programovanie externej čipy, ako som to pochopil. re Me

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back