Cypress čip programovanie

R

rancohen_2000

Guest
Ahoj, som nový v micropocessors. Chcem začať pracovať s Cypress USB zariadenia. Videl som, že pre programovanie čipu potrebujem Keil softvér. Ale ako môžem phisicaly spáliť čip. to pripojiť k paralelnému portu alebo sériového portu? toho sa kábel by som mal použiť? musím vyrovnávacej betwwen čipu a počítač? Thnkx

Hľadal som, ale nenašiel som žiadne informácie? nemá niekto vedieť, ako vypáliť z Keil na CY7C68013A ? Vďaka

[Quote = rancohen_2000] som hľadal, ale nenašiel som žiadne informácie? nemá niekto vedieť, ako vypáliť z Keil na CY7C68013A ? Vďaka [/quote] CY7C68013A nemá vnútornej flash pamäte, takže si nemôžete napáliť váš program permenantly do neho s výnimkou prípadov, to je spálené v externej pamäti EEPROM 24LC64. V opačnom prípade budete musieť stiahnuť svoj program zakaždým, keď je zariadenie pripojené. Môžete použiť CyConsole (od Cypress) na stiahnutie vášho programu do pamäte RAM CY7C68013A je a spustite ho.

Vďaka CMOS! Ale ako sa môžem rozhranie medzi Keil debuger a cypriš? Ako môžem napáliť, že EEPROM? Máte sechmatic jednoduchého pripojenia USB čipom Cypress, EEPROM a EEPROM vypaľovanie konektorom, ladiť konektor?

Vďaka muži ... Môžete mi povedať, ktorý kábel mám použiť na naprogramovanie EEPROM alebo ladiť MCU? máte je to bod na bod? Môžem si to moje vlastné?

Každý jednoduchý USB kábel bude robiť. Nič zvláštneho, je nutné naprogramovať EEPROM alebo RAM 68013A. Stačí pripojiť EZ-USB dosku k PC, ako sa pripojiť iné USB periférnych a potom si stiahnite kód.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back