R
ryujin_ssdt
Guest
Cyclostationarity je spoločný majetok umelých digitálny signál, ktorý má obrovské množstvo využitie v digitálnej komunikácii: http://spincom.ece.umn.edu/papers04/bib05eurasip.pdf tak, aby využitie cyclostationarity treba odhadnúť cyklické autokorelačnej kríž, alebo kríž Cyklické spektra prijímaných signálov. V simulácii ako sa tieto dve hodnoty odhadnúť? Som hľadal veľa dosiek fór a mailing listov a nemôžem nájsť kód Matlab odhadu cyklické autokorelačnej kríž, ani Cyklické kríž Spektrum hluku signálové vektory. Prečítal som nejaké papiere Gardnera a Giannikis, ale sú ťažké v matematike, že nie som dobrý, a žiadna pseudo algoritmus je prezentovaný, aby mi pomohol implementovať v Matlab. Možno, že získanie týchto odhadov je tak triviálne, že je považovaný za všeobecne známe, alebo je tak ťažké k tomu, že každý je vyhýbať sa tomu? Ak niekto vie o funkciu / program (Matlab) pre odhad cyklické kríž spektra a cyklické kríž Spectra dvoch modulovaných signálov s hlukom AWGN Prosím, dajte mi vedieť .. Vďaka Ryujin