cycoloneII = Spartan3? jednoduché q PLZ skontrolovať

M

manish12

Guest
Mám cycoloneII dev kit a tiež nejaké skúsenosti o tom. Ale teraz, nie cycoloneII (ALTER), musím pracovať na Spartan3. Chcem len vedieť, že moje všetky predchádzajúce programy pobeží na tento nový (Spartan3) kit, alebo je potrebné nejaké úpravy. (Bez vývodov) Ďakujem.

Predpokladá kód bol napísaný v akomkoľvek jazyku HDL, budete - prinajmenšom - treba prekompilovať pre novú architektúru. Môžete to urobiť pomocou ISE. Ak ste použili špecifické IP, ako ste v průšvih. Budete musieť nájsť zodpovedajúce funkciu pre Spartan3 kit. A samozrejme, bude obmedzenie súboru (ktorý má PIN info) musí zodpovedať novému archtecture taky. V neposlednom rade: Alter je Cyclone2 neposkytuje distribuovanú pamätí v ich architektúre a Spartan3 má SRL16. V zhrnutí: Štúdia o archtecture Spartan3 a zistíte, že niektoré časti kódu z vás môže byť portovaný, ostatné časti nie sú. Tam začína inteligentný prácu. S pozdravom, L

Myslím, že prvú dôležitú úlohu, ako zmeníte zariadenia si starostlivo prečítajte architektúra medzi dvoma zariadeniami opatrne. ide

Ďakujem, ja som nebol použitý žiadny ip tu. len, experiment na tepl. čítanie a riadenie vo VHDL.

Čo tým chcete povedať nie Cyclone II? Táto časť je stále k dispozícii od Alter. Ak sa nemôžete používať Cyclone II z nejakého dôvodu nemožno použiť Cyclone III? Prenos sa, že bude oveľa jednoduchšie ako prechod na Xilinx zariadenia. E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back