CW Doppler ultrazvuk prietoku krvi detektor

W

will0707

Guest
Ja som vlastne robí Master v elektronickej vybavenie systému, môjho projektu je nasledujúci: CW Doppler ultrazvuk prietoku krvi detektor. Mám veľmi zaujímavú PDF o ňom:

Dôležitou súčasťou pri konštrukcii CW Doppler, je Phantom: krv napodobňovať. Dva nasledujúce súbory umožňujú vytvoriť Phantom:

Ja som vlastne robil projekt a som trochu prilepené! Ak má niekto informácie o tom, ako navrhnúť CW Doppler, aby mi budem veľmi rád! Je to naliehavé opustil, pretože som musel dokončiť svoj projekt na 15. septembra! Ďakujem vopred!

moc ďakujem! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň! na tomto webe, je naozaj dobrá kniha o ultrosound. nájdete na CW Doppler v nej sami ľahko. S pozdravom .... http://www.ultrasoundbook.com/

Dobrý deň, mám taký záujem v Proyecto. Mám veľmi podobné Proyecto ako vy, ale namiesto snímanie ľudskej krvi musím vedieť, či embryo vo vnútri vajca CHICK je nažive. Snažím sa s IR, ale myslím si, že pomocou ultrazvuku bude lepší, s TH porazil zvieraťa samall, budem schopný vnímať svoje srdce? A ak môžem použiť ultrazvuk na 40kHz, bude stačiť len vidieť zmeny Srdce zárodku (Ja len chcem vedieť, či je nažive) Ďakujem

Uvažovali ste niekedy o PW Doppler? Aký je rozdiel o nich?

Prosím, môžete mi pomôcť môjho projektu je fetálny doppler a iwant variabilný sínusový oscilátor od 1MHz do 4MHz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back