CST vlnovodu chyba portu ..

N

nadabro

Guest
Len som začal navrhovať antény za týždeň .. Ospravedlňujeme sa za veľmi základnú otázku. Som navrhovanie obchodných anténa (len naučiť pomocou CST), za použitia diskrétne port, CST dáva hodnotu dBi anténou, ktorá určuje, ... ale s DB, polárny, PSV nefunguje dobre .. Tak som začal používať "vlnovodu port", ale ja som túto chybu: "vlnovodného typu na porte 1 je príliš krátky vlnovod musí byť homogénna najmenej tri oka po rovinách propagácie smerom .." -Ja som pomocou šablóny "anténa s doskou umelé krajiny", vzdialenosť medzi hornú časť reflektora a hornej časti PCB, je 6 mm .. Ako vytvoriť správny vlnovodu port?

Po mnohých hodinách študovať tutorial a ako začať, a videl mnoho príkladov CST ... sa mi podarilo simulovať vlnovodu port. Moja otázka teraz je: 1-najlepšie, čo je šablóna pre opravu antény 2,4 GHz s reflektorom vzdialený viac ako 6 mm na PCB? 2-použitie vlnovodu portov patch antény, koaxiálny kŕmenie štart v zadnej časti reflektora a končí v PCB (podľa kurzu), ale pri použití reflektoru príkladom je vzdialený 6 mm od plošného spoja, koaxiálny začiatok na reflektor, ale kde to skončí to koaxiálny a krmív? v PCB? 3-pomocou šablóny "Antenna (na planárne substrát)", keď to podľa tutoriálu, simluation trvať len pár minút ... ale ak som dal reflektor-3mm v polohe X, a dať nejaké vákuum medzi PCB a reflektorom , simulácia farfield trvá dlhšie než hodinu ... Existuje spôsob, ako skrátiť dobu? alebo možno Upraviť simluation farfield menej parametrov? Ospravedlňujeme sa opýtať, ale CST Návody / help / Začíname, sú trochu všeobecné. vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back