CST vlnovod, dont práce> 300mm design?

N

nadabro

Guest
Dobrý deň. Robím prácu o vlnovodného typu štrbinovej antény 2,4 GHz, ale keď som simulovať s drážkou vlnovod (pomocou vlnovodu port) pomocou štrbinovej PEC väčší ako 300 mm, sú výsledky veľmi innacurate (S-dB/farfield/etc), ale v prípade, že otvory majú menej než 300 mm všetko funguje dobre. Prvý problém, ktorý viem, že niečo nie je v poriadku, je informácia o "číslo procesora pri použití 0", ak je

Dobrý deň, som bežal svoj problém (presne tak, ako ste nahrali to), s vlnovodu je 475.5 mm dlhý, a ja mám S11 asi db@2.45 -15,25 GHz. Je to to, čo to má byť? S pozdravom, jpsmith123

To je veľmi blízko toho, čo som očakával .. včera, keď som robil simuláciu (pomocou tohto nahraného súboru), S1, 1 medzi 2 GHz a 3 GHz bol vždy medzi -8,65 a -8,68, zrejme niečo nie je v poriadku. Možno, že CST inštaláciu v mojej univerzity je poškodený .. neviem. Môžete nahrať súbor s výsledkami? Vážim si veľa, vysvetliť na mojej univerzite, že niečo nie je v poriadku .. Vďaka.

Pošlem vám ju prostredníctvom PM. S pozdravom, jpsmith123

[Quote = nadabro] Dobrý deň. Robím prácu o vlnovodného typu štrbinovej antény 2,4 GHz, ale keď som simulovať s drážkou vlnovod (pomocou vlnovodu port) pomocou štrbinovej PEC väčší ako 300 mm, sú výsledky veľmi innacurate (S-dB/farfield/etc), ale v prípade, že otvory majú menej než 300 mm všetko funguje dobre. Prvý problém, ktorý viem, že niečo nie je v poriadku, je informácia o "číslo procesora pri použití 0", ak je

Áno .. s najnovšou aktualizáciou Service Pack funguje v pohode. Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back