[CST] Sonda Fed anténa

D

DrunkBear

Guest
attched je veľmi jednoduchá anténa model CST. Vlastne model možno zle postavený, pretože najmenej tri nezvyčajné výsledky. 1. rezonančná frekvencia nie je okolo 1 GHz, pretože šírka je 30 mm a permitivity substrátu je 25. 2. rad.efficiency je len 5% a tot.efficiency je 0,002 ~ ~ (i vývozu výsledkov simulácie v archíve, tak len 1D výsledky sú súčasťou) 3. charakteristická impedancia koaxiálneho linka by mala byť 50ohm, ale 42 ~ ~ ohm v 2-D výsledok. Naozaj neviem, čo sa deje s mojím modelom. BTW, to je normálne, že meshcells sú rovnako vysoké ako o 234600? Mohol by niekto láskavo pomôže sa pozrieť na model a ponúka niektoré pripomienky? Ďakujem vám!

Hy vaše krmivo v stredu patch? takže imp musí byť 0 ohm. sa snaží pohybovať po e-lietadlo získať správne impedancia. Môžete znížiť lietadlo na polovicu znížiť čas simulácie. Skúste spustiť adaptívne siete získať správne siete hustota ďalej simulácie. Najlepšie ohľadom

[Quote = bbvv] Hy vaše krmivo v stredu patch? takže imp musí byť 0 ohm. sa snaží pohybovať po e-lietadlo získať správne impedancia. Môžete znížiť lietadlo na polovicu znížiť čas simulácie. Skúste spustiť adaptívne siete získať správne siete hustota ďalej simulácie. Najlepší ide [/quote] Ahoj bbvv, vďaka za ur odpoveď! vlastne dokument nešpecifikuje, kde napájacím bode je tak som si jednoducho vyberiete centra ako začiatok. Myslím, že umiestnenie napájacím bode nemá vplyv na rezonančný kmitočet veľa, aj keď to samozrejme má dramatický vplyv na impedančné prispôsobenie. Takže moje očakávania je, že som mohol dostať krivky S11, ktoré ukazujú 0.87GHz je rezonančný kmitočet, aj keď returnloss len -5 ~-6dB, napríklad, nie tak dobrý ako pod-10dB. Navyše, pochybujem, že "zníženie lietadlo do polovice" Spomenuli ste sa rozumie rovina symetrie pri určovaní "okrajové podmienky". Ak sa u vážne, ja ešte neviem, ktorá varianta by mala byť vybraná, Et = 0 alebo Ht = 0? som niekedy skúšal využiť adaptívne siete v inom modeli, ale to by len pridať oka desiť. Ale ja som premýšľal, či je počet meshcells príliš veľký ako počiatočné hodnoty. Ďakujem U!

Ak sa u vážne, ja ešte neviem, ktorá varianta by mala byť vybraná, Et = 0 alebo Ht = 0? quote] Ht = 0.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back