CST pomôcť: prečo je malá oka krok dôležité antény SIM. ?

X

xxgcatz

Guest
aj použitie CET 5.0. Zdá sa, že malý krok ok ok vlastníctva je veľmi dôležitou Vey v simuláciu elektrických veľké antény. Prečo a somtimes keď som simulovať atennas je varovanie:. Niektoré kritické články boli rozšírené v plnej veľkosti, chcem sa čo je reanson spôsobí, že kto môže povedať mi, díky moc

Ahoj, musím s vami nesúhlasiť. Malá oka krokom je výsledkom vašej zábere nastavenia. Inými slovami, ako ste sa vzorkovacia svojej štruktúry. Lepší spôsob, ako dať to bude: Ako štruktúra obsahuje viac detailov a elektricky malé prvky - Jemnejšie zábere vám pomôže dosiahnuť presnejších výsledkov v cena bude malá oka a dlhší krok simulácie čas). Pokiaľ ide o kritické bunky problém - Pozrite sa na "Advanced Mesh stratégie" v dokumentoch pomocníka CST je. Veľa šťastia, P.

Takže manažér mi povedal, že malá oka krok musí byť setted ručne, keď je anténa veľmi large.Otherwise to bude stáť veľa času!

Súhlasím s xxgcatz, ale neviem, ako nastaviť malú sieť sám

Elektricky veľké antény predstavovať problém pre všetky simulačných metód, pretože vyžadujú väčší počet buniek. FDTD, TLM a FIT však mala byť lineárny vzťah medzi počtom buniek a simulácie času / pamäte. S CST môžete vynútiť minimálnu veľkosť bunky v rámci objektu, ale je nutné zachovať lamba/10 požiadavka na vyššiu frekvenciu. Možno, že vy môžete posielať obraz vášho problému, takže môžeme vidieť (nemám prístup k CST v súčasnosti) Pokiaľ ide o kritické články, s metódou PBA niekedy mesher vyplní bunku úplne s materiálom. Aby sa to zmeniť môžete zvýšiť hustotu ok, alebo sa pozrite na modeli a uvidíme, či to je skutočne problém. Ak tomu tak nie je skratovaniu akákoľvek časť modelu, potom to nič nemení na presnosť, že veľa.

V ok vlastnosti môže malá oka krok nastaviť ručne dýhovaná

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back