CST krivka výsledky problém (parameter zákruty a priame riešenie

W

winsonwhy

Guest
Ahoj všetci, ja som sa snaží simulovať fázu jednotlivý prvok pre reflectarray. Môj problém je rovnaký model i dostať dva rôzne fáze krivky, je jedna fáza krivky generované z priameho riešenia prechodnú dobu Riešiteľ (stačí kliknúť na "Štart" pre simuláciu), a druhá fáza krivky sú generované pomocou parametra zákruta zametanie jeden parameter. Pre obe krivky S technikou, ktorá poskytne rovnaké s krivky. Tieto dve fázy krivky majú nejakú podobnosť, že podobné v časti od 9.3GHz do 11.5GHz, ale ja mätúce, prečo tam sú niektoré časti sú rôzne. Ktokoľvek mi môže dať nejaký návrh? Výsledky je pripojený: fáza krivky z priameho riešenia, arg (s) Fázy krivky parameter sweep, arg (S11) Krivka s pre jeden element Vlastne aký je rozdiel medzi arg (ov) a arg (S11)? To môže vyzerať ako dávať rôzne fázy výsledky. Akýkoľvek návrh bude ocenia. Ďakujem vopred:. D

Práve zistil, že v skutočnosti dve krivky sú úplne rovnaké, okrem prvej zákruty je sprisahanie silou rozsahu, aby v rámci 180 až -180 a druhú krivku nie. Použite zábal funkcie plot vlastnosti budú dávať rovnaké krivke.

Ahoj winsonwhy, som premýšľala, ako sa tento druh fázové krivky v CST, mám na mysli po simuláciu. Zvyčajne chceme fáza - veľkosť (alebo uhol natočenia) krivky, ale na obrázku je krivka fáza - frekvencie. Napríklad pri použití parametra sweep metódy, dáva nasledujúci obrázok: No výsledok sám o sebe je samozrejme zle ...:(. Ale ako môžem získať fáza - veľkosť krivky priamo? Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back